Ponturi Pariuri Fotbal U Craiova vs Dinamo

Superbet

U Craiova-Dinamo

Dinamo merge pe terenul Craiovei și nevoia de puncte ale fiecăreia dintre rivale e mai mare parcă decât oricând. Scopurile sunt, e drept, diferite: unii vor să evadeze de pe un loc retrogradabil, ceilalți să prindă poziția de play-off.

Craiova are un inceput slab de campionat, clasandu-se doar pe locul 10 cu 13 puncte adunate, avand 10 goluri marcate si 10 incasate. Laurentiu Reghecampf nu a reusit inca sa isi impuna in totalitate stilul de joc avut in prima perioada de la FCSB, cand domina orice adversar si castiga partidele mai ales fizic. In cele 10 etape, au 4 victorii, o remiza si 4 infrangeri. Au inceput sezonul cu o victorie, 1-0 la Arges, pentru ca apoi sa fie invinsi cu 4-1 de FCSB, legand forma slaba tot cu o infrangere acasa cu FC Botosani, scor 1-2. A urmat o victorie clara, 3-0 acasa cu FC Voluntari, apoi pierzand in deplasare 0-1 cu UTA.

cota2.ro

Dinamo Bucuresti traverseaza una din cele mai negre perioade din istorie, fiind in insolventa, proaspat au reziliat si contractul cu antrenorul Dario Bonetti si fiind in mare criza de puncte. Incearca sa isi omogenizeze echipa, dupa ce au facut numeroase transferuri, care sunt asteptate sa se impuna in prima echipa si sa o salveze de la retrogradare. In acest moment, Dinamo ocupa penultimul loc, cu 6 puncte, avand 7 goluri marcate si 19 incasate, doar codasa Clinceni a incasat mai multe goluri.

  • U Craiova: W L D W W
  • Dinamo: W L L L L



Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
U Craiova vs Dinamo
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci & Peste 6.5 cornere în meci
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro