Ponturi Pariuri Fotbal Trabzonspor vs Alanyaspor

BETANO

Trabzonspor și Alanyaspor se întâlnesc astăzi, de la ora 20:00, în runda cu numărul 7 a primei ligi din Turcia. 

Trabzonspor a investit masiv în ultima perioadă de transferuri, probabil cea mai impresionantă din istoria clubului. Au fost aduși fotbaliști cu nume în fotbalul mondial, precum Narek Hamsik, Gervinho, Bruno Peres sau Andreas Cornelius. Aceștia s-au alăturat unui lot care era oricum de top. Golgeterul echipei este în acest moment Anthony Nwakaeme, fostul fotbalist de la U Cluj sau Petrolul. A înscris deja 4 goluri, pasând și de două ori decisiv. Rezultatele sunt în conformitate cu investițiile. Trabzonspor este neînvinsă în primele 6 runde. Are 14 puncte, iar cu o victorie astăzi ar urca pe primul loc în Superligă.

cota2.ro

Alanyaspor este una dintre echipele bune din Turcia. A terminat ultimele 4 sezoane în prima jumătate a clasamentului, având o strategie asemănătoare cu a lui Trabzonspor, dar la scară mai mică. S-a bazat pe mulți fotbaliști străini, cu experiență. Din cauza unui start slab de sezon, echipa are un nou antrenor, în persoana lui Bülent Korkmaz. Alanyaspor este pe locul 7, cu 12 puncte. Este singura formație din primele 12 clasate care are un golaveraj negativ, 6 goluri înscrise și 9 încasate. 

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Meciurile dintre Trabzonspor și Alanyaspor au fost extrem de spectaculoase în ultimii ani. În ultimele 4 partide s-au marcat de fiecare dată cel puțin 2 goluri. Alte informații și statistici interesante: 

• 96 de milioane de euro este valoarea lotului celor de la Trabzonspor. Alanyaspor e cotată la 45 de milioane

• Trabzonspor nu a mai pierdut un meci jucat pe teren propriu în campionat din martie 2021

• doar 5 victorii a avut Alanyaspor în cele 20 de deplasări din sezonul trecut al Superligii turce

• Trabzonspor are o medie de 14.33 ocazii de gol/meci în actuala stagiune. Alanyaspor este inferioară, cu o medie de 11.57 oportunități/partidă

• Trabzonspor este prima în privința șuturilor pe spațiul porții, cu o medie de 6.50. Alanyaspor este în coada clasamentului la acest aspect, cu o medie de doar 2.50 șuturi/poartă. 

Pe Betano, BetCombo-ul 1X și peste 1.5 goluri marcate în meci are o cotă de @1.62. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Trabzonspor vs Alanyaspor
Pronostic:
1x & Peste 1.5 goluri
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 6.20
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro