Ponturi Pariuri Fotbal AFC Ajax vs Besiktas JK

BETANO

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

AFC Ajax - Besiktas JK

cota2.ro

Group C


AFC Ajax si Besiktas JK se intalnesc in aceasta seara de la ora 19:45 pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam. In prima etapa din grupe, AFC Ajax a trecut de Sporting Lisabona pe Estádio José Alvalade cu scorul de 5-1, in timp ce Besiktas JK a pierdut pe Vodafone Park cu Borussia Dortmund, scor 1-2.


AFC Ajax News

Cu Andre Onana suspendat și Maarten Stekelenburg în afara terenului, Remko Pasveer este așteptat să continue între buturi. Sean Klaiber, Zakaria Labyad și Davy Klaassen sunt "out" pentru acest duel, așa că Erik ten Hag ar putea numi același XI cu care a început împotriva lui Sporting CP în prima etapa din grupe și aceeasi echipa cu care a evoluat contra lui FC Groningen în campionat. Avand in vedere aceste lucruri, Berghuis, Anthony si Tadic vor face trio-ul din spatele varfului Sebastien Haller, ivorianul care a distrus-o de unul singur pe campioana Portugaliei in prima etapa, marcand numai putin de 4 goluri.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Besiktas JK News

Valentin Rosier este disponibil pentru acest meci. Fundasul dreapta a ratat meciul cu Altay din SuperLig, scor 1-2, din cauza unei suspendari. Besiktas are o listă lungă de accidentati, Miralem Pjanic fiind ultimul adaugat pe aceasta lista dupa meciul din week-end cand a incasat o lovitura si a trebuit sa fie schimbat. Michy Batshuayi, Georges-Kevin Nkoudou, Alex Teixeira și Domagoj Vida sunt alte nume importante din lotul lui Besiktas care nu vor face deplasarea la Amsterdam.


AFC Ajax - Besiktas JK - Match Facts UEFA Champions League

  • Beşiktaş JK a avut peste 2.5 cornere in ultimele 12 meciuri
  • Ajax a avut sub 7.5 cornere in 18 dintre ultimele 20 meciuri
  • Ajax a marcat sub 3.5 goluri in 8 dintre ultimele 9 meciuri
  • Beşiktaş JK a marcat peste 0.5 goluri in 8 dintre ultimele 9 meciuri
  • Am avut peste 4.5 cartonase in 5 dintre ultimele 6 meciuri ale lui Beşiktaş JK
  • Beşiktaş JK a primit sub 3.5 cartonase in 11 dintre ultimele 15 meciuri
  • Beşiktaş JK a evitat esecul in 11 dintre ultimele 15 meciuri


AFC Ajax - Besiktas JK - Prediction

Dupa 7 etape, Ajax e lider in Eredivisie, cu 19 puncte acumulate si un golaveraj pur si simplu impresionant: 30-1. De partea cealalta, Besiktas o duce foarte rau. Inaintea infrangerii cu Altay, Besiktas a obtinut doar un punct pe teren propriu dontra celor de la Adana Demirspor, scor 3-3. Având în vedere infirmeria plina, un drum pana in Olanda e ultmul lucru pe care turcii l-ar fi dorit. Având în vedere forma excelenta a celor de la Ajax, ma astept la o victorie confortabila in acest meci, cu un Haller iesind din nou in evidenta.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
AFC Ajax vs Besiktas JK
Pronostic:
AFC Ajax -2.0 AH
Cota
1.00
Cota finala: 1.00
Profit: 0.00
Stake: 10
Status: Void

cota2.ro
cota2.ro