Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Manchester City

BETANO

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

PSG - Manchester City

cota2.ro

Group A


PSG si Manchester City se intalnesc in aceasta seara de la ora 22:00 pe Parc des Princes din Paris. In prima etapa din grupe, PSG a remizat surprinzator pe Jan Breydel Stadion din Brugge contra celor de la Club Brugge, scor 1-1, in timp ce Manchester City a reusit o victorie la scor de tenis contra celor de la RB Leipzig, pe Etihad Stadium, rezultatul final fiind de 6-3.


PSG News

Idrissa Gueye a lipsit de la egalul cu Club Brugge din cauza suspendarii si poate reveni la duelul cu "cetatenii" lui Guardiola. Nu acelasi noroc il are si Di Maria care mai are de stat pe tusa din cauza cartonasului rosu din returul semifinalei cu Manchester City din sezonul trecut. Messi si Verratti sunt asteptati in primul 11 insa nu se stie inca daca sunt apti din punct de vedere fizic. Sergio Ramos ramane in continuare accidentat si nu va putea evolua, iar Layvin Kurzawa, Colin Dagba si Juan Bernat doar ce au revenit la antrenamente si nu cred ca vor evolua. Intre buturi e asteptat italianul Donnarumma, in locul lui Keylor Navas, portar care pare sa fi castigat deocamdata acest duel de titularizare.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Manchester City News

Laporte si Rodri si-au facut bine treaba in week-end contra celor de la Chelsea, in timp ce Stones a fost rezerva neutilizata. Guardiola pare sa-l fi odihnit pe englez pentru a face duo in defensiva cu Diaz pentru meciul de la Paris. Gundogan e dat ca incert de multe site-uri de statistica, insa se pare ca are o accidentare putin mai serioasa, iar Guardiola l-a lasat sa se refaca si nu va evolua in acest meci.


PSG - Manchester City - Match Facts UEFA Champions League

  • Am avut peste 3.5 cartonase in ultimele 4 meciuri ale lui PSG impotriva lui Manchester City
  • PSG a avut peste 3.5 cornere in ultimele 4 meciuri impotriva lui Manchester City
  • Manchester City a evitat esecul in 13 dintre ultimele 14 meciuri
  • Manchester City a primit sub 2.5 cartonase in 12 dintre ultimele 13 meciuri
  • Manchester City a marcat peste 1.5 goluri in 8 dintre ultimele 9 meciuri
  • Manchester City a castigat 8 dintre ultimele 9 meciuri
  • Manchester City a avut mai multe cornere in 15 dintre ultimele 17 meciuri
  • PSG a primit peste 1.5 cartonase in 5 dintre ultimele 6 meciuri


PSG - Manchester City - Prediction

PSG a remizat surprinzator cu Brugge, chiar daca au fost titulari Messi, Neymar si Mbappe. Surprinzator! Si-au revenit insa in Ligue 1 unde au castigat urmatoarele 3 meciuri si au ajuns la 8 victorii din 8 meciuri. Manchester City a rapus-o pe campioana Europei en-titre, scor 1-0, dupa un meci in care a controlat mai toate capitolele importante. PSG nu a reusit sa castige contra celor de la Manchester City, ba mai mult, chiar au pierdut ultimele 3 dueluri directe. Sunt doua echipe extrem de valoroase, cu jucatori exceptionale si cred ca nu e exclus un egal in acest meci. PSG isi doreste cu siguranta o revansa insa nu stiu in ce masura o sa si poata sa o obtina.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City peste 12.5 faulturi
Cota
1.95
Cota finala: 1.95
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro