Ponturi Pariuri Fotbal FC Porto vs FC Liverpool

BETANO

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

FC Porto - FC Liverpool

cota2.ro

Group B


FC Porto si FC Liverpool se intalnesc in aceasta seara de la ora 22:00 pe Estadio do Dragao din Porto. In prima etapa din grupe, FC Porto a remizat pe Wanda Metropolitano din Madrid contra celor de la Atletico, scor 0-0, in timp ce Liverpool a reusit o victorie contra celor de la AC Milan, pe Anfield, scor 3-2.


FC Porto News

Chancel Mbemba e suspendat după cartonașul roșu primit la Madrid în urmă cu două săptămâni si avand in vedere ca si Pepe e accidentat si nu se stie dava va juca, Ivan Mercano ar putea fi colegul lui Fabio Cardoso în centrul apărării. Agustin Marchesin si-a revenit din punct de vedere fizic, in nu cred ca Sergio Conceicao o sa riste cu el. Ma astept ca Diogo Costa sa fie din nou titular, dupa partida buna din week-end contra celor de la Gil Vicente. Marko Grujic e apt pentru acest meci si e asteptat sa evolueze contra fostei sale formatii.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


FC Liverpool News

Thiago si Elliott nu vor juca in aceasta partida, cel din urma urmand a sta mult pe tusa din cauza fracturii la glezna. Neco Williams a calatorit cu echipa, insa el, ca si Alexander Arnold, nu se stie daca vor juca, fiind trecuti pe lista incertilor. Joe Gomez a jucat fundas dreapta in trecut insa nu reprezinta o optiune pe acel post, cel putin d.p.d.v al lui Jurgen Klopp, asa ca Milner poate fi o optiune. Ma astept si la unele schimbari in acest meci cu Porto deoarece Klopp priveste cu un ochi acest meci si cu celalalt priveste partida din week-end cu Manchester City.


FC Porto - FC Liverpool - Match Facts UEFA Champions League

  • FC Porto a primit sub 2.5 cartonase in ultimele 4 meciuri impotriva lui Liverpool
  • Am avut peste 3.5 cartonase in 5 dintre ultimele 6 meciuri ale lui FC Porto
  • FC Porto a marcat peste 0.5 goluri in 16 dintre ultimele 20 meciuri
  • FC Porto a evitat esecul in 8 dintre ultimele 10 meciuri
  • Liverpool a avut sub 6.5 cornere in 6 dintre ultimele 8 meciuri
  • FC Porto a avut peste 3.5 cornere in 3 dintre ultimele 4 meciuri impotriva lui Liverpool
  • FC Porto a marcat sub 0.5 goluri in 3 dintre ultimele 4 meciuri impotriva lui Liverpool
  • FC Porto a avut sub 4.5 cornere in 8 dintre ultimele 11 meciuri  


FC Porto - FC Liverpool - Prediction

FC Porto si-a continuat startul bun din campionat cu un succes in deplasare la Gil Vicente, scor 2-1. Dupa remiza de pe Wanda Metropolitano, Porto a prins curaj si ma astept sa-si doreasca puncte in acest duel cu "cormoranii". Liverpool a remizat spectaculos la Brentford, scor 3-3, insa nu a pierdut prima pozitie, fiind ajutata si de rezultatele din celelalte partide. Ca si Porto, Liverpool ramane neinvinsa in acest debut de sezon. Singura problema a "dragonilor" e pereche de fundasi centrali acolo unde ar putea aparea schimbari. Orice minus conteaza enorm, mai ales cand ai in fata un adversar precum Liverpool.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Porto vs FC Liverpool
Pronostic:
FC Porto peste 2.5 cornere + Peste 1.5 goluri
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro