Ponturi Pariuri Fotbal RB Leipzig vs Club Brugge

BETANO

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

RB Leipzig - Club Brugge

cota2.ro

Group A


RB Leipzig si Club Brugge se intalnesc in aceasta seara de la ora 22:00 pe Red Bull Arena din Leipzig. In prima etapa din grupe, RB Leipzig a fost invinsa la scor de tenis pe Etihad Stadium din Manchester, de echipa lui Pep Guardiola, scorul final fiind de 6-3 pentru "cetateni", in timp ce Club Brugge a reusit o egal imens contra celor de la PSG, pe Jan Breydel Stadion, scor 1-1.


RB Leipzig News

Jesse Marsch are probleme in partea stanga a defensivei, acolo unde Angelino nu poate evolua din cauza suspendarii si cu Gvardiol incert in acest moment dupa o accidentare in partida cu Hertha. Avand in vedere ca Halstenberg e accidentat si nu poate juca in acest meci, in compartimentul median poate aparea Szoboszlai. Dani Olmo, Tyler Adams și Marcelo Saracchi sunt indisponibili pentru acest duel, toti fiind accidentati.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Club Brugge News

Vormer era incert inaintea acestui meci insa se pare ca accidentarea la tendon nu e refacuta complet si se pare ca nu va intra in programul echipei pentru deplasarea din Germania. Wesley a inceput sezonul in urma cu 10 zile, la deplasarea de la Charleroi, iar in partida cu Leuven a fost rezerva neutilizata. Ma astept ca brazilianul sa fie o optiune pentru Philippe Clement in compartimentul ofensiv. Nu e exclus insa ca antrenorul belgian sa foloseasca acelasi prim XI ca la meciul cu PSG.


RB Leipzig - Club Brugge - Match Facts UEFA Champions League

  • Am avut peste 3.5 cartonase in 13 dintre ultimele 14 meciuri ale lui RB Leipzig
  • RB Leipzig a avut sub 6.5 cornere in 12 dintre ultimele 13 meciuri
  • RB Leipzig a primit peste 1.5 cartonase in 12 dintre ultimele 14 meciuri
  • Club Brugge a primit sub 2.5 cartonase in 5 dintre ultimele 6 meciuri
  • RB Leipzig a marcat sub 2.5 goluri in 16 dintre ultimele 20 meciuri
  • Club Brugge a avut peste 3.5 cornere in 8 dintre ultimele 10 meciuri
  • Club Brugge a marcat peste 0.5 goluri in 7 dintre ultimele 9 meciuri
  • Club Brugge a primit peste 1.5 cartonase in 10 dintre ultimele 14 meciuri


RB Leipzig - Club Brugge - Prediction

RB Leipzig a incheiat o serie de 4 meciuri fara victorie, dupa ce in week-end i-a administrat celor de la Hertha o infrangere usturatoare, scor 6-0. Club Brugge a pierdut doar un singur meci in acest sezon, acel 1-6 contra lui Gent din etapa a 6-a din Jupiler League. Nu se descurca foarte bine in deplasare cei de la Brugge, insa sa nu uitam ca au scos un egal si ma astept la RB sa-i ia in serios pe belgieni. In ultimele 6 meciuri ale celor de la Leipzig pe Red Bull Arena, in UEFA Champions League au consfintit 6 succese si un egal pentru germani. Victoria din week-end ar trebui sa le ofere un boost de moral si consider ca pot castiga acest duel.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
RB Leipzig vs Club Brugge
Pronostic:
RB Leipzig -1.0 AH
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro