Ponturi Pariuri Fotbal Real Madrid vs Sheriff Tiraspol

BETANO

UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Real Madrid - FC Sheriff Tiraspol

cota2.ro

Group D


Real Madrid si FC Sheriff Tiraspol se intalnesc in aceasta seara de la ora 22:00 pe Estadio Santiago Bernabeu din Madrid. In prima etapa din grupe, Real Madrid a castigat pe final, Giuseppe Meazza, contra celor de la Inter, scor 1-0, in timp ce Sheriff Tiraspol a reusit un succes neasteptat contra celor de la Shakhtar Donetsk, pe Sheriff Stadium, scor 2-0.


Real Madrid News

Carvajal e accidentat si nu poate evolua in aceasta partida, iar in partea dreapta a apararii poate aparea Fede Valverde. Mendy este incert in acest moment, iar in cazul in care nu va evolua, ma astept ca locul sau sa fie luat de Nacho, urmand ca in apararea sa avem cuplul de fundasi centrali format din Alaba si Militao. Kross nu e complet refacut si nu cred ca o sa fie fortat diseara. Tot diseara nu vor putea evolua nici Ceballos si nici Bale, ambii accidentati. Hazard a fost utilizat putin in week-end si ar putea aparea diseara in primul 11 al celor de la Real Madrid.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Sheriff Tiraspol News

Lovro Bizjak e singura problema din lotul celor de la Sheriff pentru partida cu Real de pa Santiago Bernabeu. Antrenorul moldovenilor, Yuriy Vernydub, ar putea alinia in partida de diseara, acelasi 11 pe care l-a folosit in duelul din prima etapa contra ucrinienilor de la Shakhtar Donetsk.


Real Madrid - Sheriff Tiraspol - Match Facts UEFA Champions League

  • Real Madrid a marcat sub 3.5 goluri in 19 dintre ultimele 20 meciuri
  • Real Madrid a avut sub 8.5 cornere in 15 dintre ultimele 16 meciuri
  • Am avut peste 3.5 cartonase in 5 dintre ultimele 7 meciuri ale lui Real Madrid


Real Madrid - Sheriff Tiraspol - Prediction

Real Madrid si-a intrerupt in week-end seria de 5 succese consecutive in urma egalului cu Villarreal, scor 0-0. In cele 3 meciuri de pe teren propriu din acest sezon, Real Madrid a marcat de 11 ori (6 goluri contra celor de la Mallorca si 5 goluri contra celor de la Celta Vigo). Sheriff a depasit asteptarile tuturor. Pe langa faptul ca au ajuns pentru prima data in istorie in grupele UEFA Champions League, au mai reusit si prima victorie, contra celor de la Donetsk. In week-end, Sheriff a obtinut o victorie de rasunet contra celor de la Dinamo-Auto, scor 7-0. Victoria din prima etapa a moldovenilor a uimit pe toata lumea, insa cu Real Madrid e alt test. Se joaca si in deplasare si contra celei mai titrate formatii din aceasta competitie. Personal ma astept la un succes clar al spaniolilor.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Real Madrid vs Sheriff Tiraspol
Pronostic:
Real Madrid -2.0 AH
Cota
1.67
Cota finala: 1.67
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro