Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.84

BETANO

🔥Vezi aici COTA 40 la PSG vs Manchester City🔥

PSG - Manchester City, derby-ul grupei A din Liga Campionilor, se joacă astăzi, de la ora 22:00. 

PSG a reușit cea mai spectaculoasă campanie de transferuri din istorie și nu mai are nicio scuză. Trebuie să câștige Liga Campionilor. Vicecampioana Franței a început cu stângul, o remiză, scor 1-1, pe terenul lui Club Brugge. A fost un meci bizar, în care belgienii au irosit nu mai puțin de 16 ocazii de gol. În Ligue 1, situația este perfectă. PSG a câștigat primele 8 meciuri și este lider detașat. Antrenorul Mauricio Pochettino a primit vești bune înaintea partidei de astăzi. Leo Messi s-a refăcut după accidentare și poate să apară în ofensivă alături de celelalte două staruri, Kylian Mbappe și Neymar. 

cota2.ro

Manchester City are aceeași mare dorință ca adversara de astăzi, să spargă gheața în Liga Campionilor. „Cetățenii” au fost aproape sezonul trecut, când au pierdut finala contra lui Chelsea. Pep Guardiola a rămas pe poziție, și-a mai adus un virtuos în ofensivă, pe Jack Grealish, și o ia de la capăt în această cursă. Antrenorul spaniol a pierdut un om de bază în ultimul moment, pe închizătorul Gundogan. City a început ezitant în Premier League, dar a urcat pe locul secund, cu 13 puncte, unul sub Liverpool. Primul meci din grupa de Champions League a fost un adevărat recital, o victorie incredibilă, scor 6-3, contra lui Leipzig. 

PSG și Manchester City au fost adversare și în ediția precedentă a Ligii Campionilor, în faza semifinalelor. Campioana Angliei a câștigat ambele manșe, 2-0 pe teren propriu și 2-1 în deplasare. Alte informații și statistici interesante: 

• PSG are o medie de 3 goluri în meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon de Ligue 1

• 2 goluri/meci a marcat City în disputele din acest sezon de Premier League

• 17 ocazii de gol și-a creat formația din Manchester în primul meci din grupă, victoria cu Leipzig

• 4 goluri și 4 pase decisive are Kylian Mbappe în acest sezon, în tricoul lui PSG

• 19 ocazii de gol/meci este media lui Manchester City în acest sezon de Premier League.

Pe Betano, cota pentru peste 1.5 goluri marcate în meci este @1.23. 

Primești 50 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive dacă te înscrii la Superbet prin acest link

AC Milan și Atletico Madrid se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda secundă a grupei B din UEFA Champions League. 

AC Milan a revenit în grupele Ligii Campionilor după o pauză de 7 ani. Stefano Pioli a reușit să readucă o parte din strălucire echipei, iar anul acesta are obiectiv câștigarea titlului și un parcurs cât mai lung în Europa. Lotul îi permite asta, iar startul este promițător. În Serie A ocupă locul secund după 6 runde, cu 16 puncte, două sub liderul Napoli, iar în Ligă a făcut un meci bun pe terenul lui Liverpool, pierdut din păcate, scor 2-3. Antrenorul milanezilor a primit o veste excelentă în săptămâna premergătoare disputei cu Atletico. Atacantul Olivier Giroud a fost refăcut și poate fi folosit. 

Atletico Madrid, campioana en-titre a Spaniei, pare în criză de soluții ofensive în noul sezonul. Madrilenii vin după un eșec pe terenul lui Deportivo Alaves, scor 0-1, și au căzut pe locul 4 în LaLiga. Diego Simeone este precaut și admite că pornește cu șansa secundă. Atletico s-ar mulțumi și cu un punct, ținând cont de forma pe care o traversează. În prima etapă a scos un punct pe teren propriu, 0-0 contra lui FC Porto. 

Atletico Madrid a fost echipa care a eliminat-o pe AC Milan la precedenta aventură în Liga Campionilor, în optimile de finală din 2014. Cele două loturi s-au schimbat radical din acel moment. 

• AC Milan a câștigate toate cele 3 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon. Are un golaveraj 8-1 acasă

• 15.50 ocazii de gol/meci are AC Milan în acest sezon de Serie A, a treia medie din campionat

• Atletico are o medie inferioară în LaLiga, doar 13.71 oportunități/partidă

• Atletico a pierdut fără drept de apel ultima deplasare europeană, 0-2 contra lui Chelsea, în optimile ediției precedente de Champions League. 

• Atletico Madrid nu a marcat în 3 din ultimele 4 meciuri oficiale.

Pe Betano, cota pentru victoria lui AC Milan sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.50. 


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSG vs Manchester City
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.23
AC Milan vs Atletico Madrid
Pronostic:
1X
Cota
1.50
Cota finala: 1.84
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro