Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs Manchester City

Superbet

PSG-Manchester City

PSG și Manchester City se întâlnesc in seara asta, de la 22:00, pe Parc des Princes, în cel mai tare meci din a doua etapă a fazei grupelor din UEFA Champions League. Este o partidă în care victoria e mai importantă pentru vicecampioana Franței decât pentru „cetățeni”, având în vedere ce s-a întâmplat în urmă cu două săptămâni. Atunci, City a câștigat cu Leipzig, în timp ce PSG n-a reușit să bată la Brugge. 

Cele două formații se află față în față pentru a șasea oară și pentru a cincea oară în Champions League. Prima dată, ele s-au întâlnit în decembrie 2008, în Cupa UEFA (0-0), înainte de începerea unor noi ere la cele două cluburi. Apoi, au urmat dublele din sferturile de finală ale UCL din 2016 și din semifinalele sezonului precedent. De fiecare dată, Manchester City a mers mai departe. În plus, PSG are o revanșă de luat contra „cetățenilor”, pe care încă nu i-au învins în Europa. 

cota2.ro

Parizienii nu au arătat deloc bine în partidele cu Lyon și Metz din campionat, ambele câștigate cu 2-1, după goluri în prelungiri. Nici în weekend, cu Montpellier, nu putem spune că situația a fost mult mai bună, chiar dacă, de această dată, victoria n-a mai venit atât de dramatic. A fost 2-0, dar golul al doilea a fost înscris de Draxler în minutul 88, la câteva minute după ce a intrat pe teren.

  • PSG: W W W D W
  • Manchester City: W W D W W

Manchester City a început greu acest sezon, cu înfrângeri în Community Shield, contra lui Leicester, și în prima etapă din Premier League, cu Tottenham. Echipa lui Pep Guardiola și-a intrat însă în ritm odată cu victoriile clare cu Norwich și Arsenal și, de atunci, a mai făcut un singur pas greșit, în acel 0-0 cu Southampton.În weekend, „cetățenii” au obținut un succes mare contra lui Chelsea, impunându-se cu 1-0 în fața unei adversare în lupta pentru titlu.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
PSG vs Manchester City
Pronostic:
PsF X
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro