Ponturi Pariuri Fotbal Atalanta vs Young Boys

BETFAIR EXCHANGE

Atalanta Bergamo - Young Boys Berna, din grupa F a UEFA Champions League, se joacă astăzi, de la ora 19:45. 

Atalanta, „gașca nebună” a ultimelor sezoane în Europa, caută a doua calificare consecutivă în primăvara europeană. În prima rundă a grupei F a scos o remiză, scor 2-2, pe terenul celor de la Villarreal. A fost momentul care a sunat revenirea pentru formația lui Gian Piero Gasperini. Au urmat două victorii în Serie A, cu Salernitana și Sassuolo, și un meci senzațional contra campioanei Inter. S-a încheiat 2-2, dar finalul a fost de poveste. Milanezii au ratat un penalty în minutul 86, iar două minute mai târziu, Piccoli marca pentru bergamasci. Reușita a fost anulată după consultarea VAR. Jocul prestat a amintit de sezoanele precedente, când Atalanta era o mașinărie de goluri. Contra lui Inter a avut 23 de ocazii de gol și 11 cornere. Gasperini nu îi poate folosi astăzi pe Hateboer și Palomino. În schimb, ar putea să reapară pe gazon Muriel, unul dintre golgeterii formației. 

cota2.ro

Young Boys a început sezonul european încă din luna iulie, în turul 2 preliminar al Ligii. A trecut de Slovan Bratislava, CFR Cluj și Ferencvaros pentru a ajunge în grupe. Aici a reușit deja o mare surpriză. A învins-o pe Manchester United, cu Cristiano Ronaldo pe teren, scor 2-1. Nu doar că a câștigat meciul, dar a controlat într-un mod autoritar ostilitățile, profitând și de omul în plus pe care l-a avut din minutul 35. Campioana Elveției și-a creat 19 ocazii de gol contra „diavolilor roșii”. În competiția internă traversează o formă perfectă. A câștigat ultimele 3 meciuri, marcând în acest interval 12 goluri. Programul aglomerat îi creează însă probleme antrenorului David Wagner. Acesta va trebui să improvizeze astăzi în mai toate zonele terenului, din cauza accidentărilor. 

Primești 50 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive dacă te înscrii la Superbet prin acest link

Atalanta și Young Boys nu s-au întâlnit niciodată într-un meci oficial. Cele mai relevante informații și statistici: 

• Atalanta a primit gol în toate meciurile jucate pe teren propriu în ediția precedentă a Ligii Campionilor 

• 14-13 pentru Villarreal a fost raportul ocaziilor de gol în primul meci jucat de Atalanta în această grupă

• 14.33 ocazii de gol/meci este media Atalantei în acest sezon de Serie A

• media lui Young Boys în competiția internă este una dintre cele mai mari din Europa, 20.15 ocazii/meci. Trebuie ținut cont și de nivelul adversarelor

• în 4 din ultimele 5 deplasări jucate de Young Boys s-au marcat peste 4.5 goluri

• precedentul meci jucat de Young Boys în Italia a fost un eșec cu goluri multe, 1-3 contra celor de la Roma, în grupele ediției trecute de Europa League. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru over 4 goluri în regim asiatic este @3.00. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Atalanta vs Young Boys
Pronostic:
Peste 4 goluri asiatic
Cota
3.00
Cota finala: 3.00
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro