Ponturi Pariuri Fotbal RC Lens vs Stade Reims

BETANO

LIGUE 1

RC Lens - Stade Reims

cota2.ro

ETAPA 9


RC Lens si Stade Reims se intalnesc in aceasta seara de la ora 22:00 pe Stade Bollaert-Delelis din Lens. Gazdele ocupa pozitia secunda in Ligue 1, in timp ce oaspetii sunt pe locul 11. Ambele echipe vin dupa succese in campionat. Lens s-a impus pe Stade Velodrome cu 3-2 in fata celor de la Marseille, in timp ce Reims s-a impus pe Stade Auguste-Delaune cu 3-1 in fata celor de la Nantes.


RC Lens News

Kevin Danso a revenit in echipa celor de la Lens dupa suspendarea din meciul cu Strasbourg si ar trebui sa fie titular in centrul defensivei. Jonathan Clauss a jucat doar 20 de minute cu Marseille, insa ma astept ca in partida cu Reims sa apara titular in flancul drept. Totusi e unul dintre cei mai buni de la echipa, in acest moment. Costa a jucat foarte bine cu Marseille in pozitia de mijlocas ofensiv insa Haise cred ca o sa-l prefere pe Kakuta pentru acest duel.


Primești 50 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive dacă te înscrii la Superbet prin acest link


Stade Reims News

Andreaw Gravillon e suspendat pentru acest duel, in timp ce Valon Berisha e din nou indisponibil din cauza accidentarii la picior. Marshall Munets va intra probabil in primul XI al oaspetilor dupa ce a jucat destul de bine in acest debut de campionat, iar Hugo Etikite e asteptat titular in ofensiva dupa cele 20 de minute de magie contra celor de la Nantes, in care a marcat de doua ori, fiind trimis in teren de Garcia in minutul 70.


RC Lens - Stade Reims - Probable Lineups

RC Lens (3-4-1-2) Leca - Medina; Danso; Gradit - Frankowski; Fofana; Doucouré; Clauss - Kakuta - Kalimuendo; Sotoca

Stade Reims (3-4-1-2) Rajkovic - Abdelhamid; Faes; Munetsi - Konan; Doumbia; Matusiwa; Foket - Kebbal - Bergen; Ekitike


RC Lens - Stade Reims - Prediction

Lens a stralucit pe Velodrome si a facut un meci nemaipomenit in fata celor de la Marseille. Startul de sezon e unul foarte bun si daca continua asa isi pot propune obiective marete. Reims a facut un meci bun contra celor de la Nantes pe care l-a castigat datorita lui Ekitike. Trei din ultimele patru meciuri directe de pe Bollaert-Delelis s-au incheiat la egalitate si in toate cele patru meciuri, ambele echipe au marcat. Reims are probleme de lot si imi e greu sa cred ca vor face fata in acest duel. In opinia mea, Reims o sa cedeze si nu stiu daca vor obtine ceva din aceasta deplasare. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
RC Lens vs Stade Reims
Pronostic:
RC Lens inscrie minim un gol + Peste 7.5 cornere
Cota
1.62
Cota finala: 1.62
Profit: 4.34
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro