Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Targoviste vs FCSB

BETFAIR EXCHANGE

LIGA 1

Chindia Targoviste - FCSB

cota2.ro

ETAPA 11


Chindia Targoviste - FCSB se intalnesc in aceasta seara de la ora 21:00 pe Stadionul Municipal din Buzau. Gazdele ocupa pozitia a 10-a in Liga 1, in timp ce oaspetii sunt pe locul 4. Targovistenii vin dupa un egal alb la in "Trivale" contra celor de la FC Arges, in timp ce bucurestenii s-au impus pe Arena Nationala, in fata celor de la Clinceni, scor 3-2. 


Chindia Targoviste News

In ultimul meci de pe teren propriu, Chindia a invins, surprinzator, Farul cu scorul de 2-0. Targovistenii au castigat 3 din ultimele 4 meciuri oficiale. Baxevanos, Roumpoulakou și Cantave sunt accidentați si nu pot evolua, iar Florea și Neguț vin după o perioadă mai dificila si nu cred ca vor face fata 90 de minute.


Primești 50 de Ron BONUS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive dacă te înscrii la Superbet prin acest link


FCSB News

FCSB a castigat ultimele 3 meciuri din campionat, iar Iordanescu isi doreste 4/4 pana la intreruperea Ligii 1. Ultimele doua meciuri au aratat probleme in defensiva si cred ca vor fi ceva schimbari prin aparare. Coman e in continuare accidentat, iar Tanase si Popescu se vor antrena cu echipa in pauza competitionala. Budescu nu e la 100% din punct de vedere fizic si nu stiu daca o sa fie titular. In schimb, Ianis Stoica arata din ce in ce mai bine, iar antrenorul ros-albastrilor a spus ca il are in vizor pentru acest meci.


Chindia Targoviste - FCSB - Probable Lineups

Chindia Targoviste (4-2-3-1) Cabuz - Capusa; Celea; Iacob; Dinu - Dulca; Kocic - Negut; Serban; Popadiuc - Popa

FCSB (4-3-3) Vlad - Cretu; Miron; Vinicius; Radunovic - Cordea; Sut; Olaru - Stoica; Keseru; Gheorghe


Chindia Targoviste - FCSB - Prediction

FCSB e mult mai organizata de la venirea lui Iordanescu Jr., iar acest lucru a adus multe plusuri pentru ros-albastri. Defensiva mai gafeaza, insa cuplul Miron - Vinicius ar trebui sa ofere multa siguranta in acest meci. Chindia arata binisor si are si cateva rezultate bune, insa nu a intalnit adversari de calibrul FCSB-ului. Ii vad pe oaspeti favoriti, oaspeti care cunosc terenul de la Buzau si ma astept sa castige acest duel. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Chindia Targoviste vs FCSB
Pronostic:
FCSB -0.25 AH
Cota
1.61
Cota finala: 1.61
Profit: 4.27
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro