Ponturi Pariuri Fotbal Chindia Tg vs FCSB

Superbet

Chindia Tg-FCSB

Aflata intr-o forma buna,FCSB speră să revină cât mai repede în cursa pentru titlu, acum fiind pe locul 4, cu 18 puncte.

În etapa a 11-a, bucureștenii au însă o deplasare destul de complicată la Ploiești, acolo unde dă de Chindia Târgoviște, aflată într-o perioadă bună. Dâmbovițenii sunt pe locul 10, cu 13 puncte. 

cota2.ro

  • Chindia Tg: D W W W W
  • FCSB: W W W W L

În primele întâlniri directe, FCSB a avut viață grea cu târgoviștenii. În 2019/20, bucureștenii au învins la limită, 2-1, în deplasarea din tur, pentru ca în retur să fie 1-1, pe terenul lui FCSB. În stagiunea anterioară, ”roș-albaștrii” au învins în deplasare cu 2-0, apoi doar cu 1-0, pe propriul teren. 

Dacă luăm în calcul și triumful din prelungiri din Cupa României, 5-3 la Hunedoara, FCSB este la patru victorii oficiale la rând. În ultima etapă, elevii lui Edi Iordănescu au trecut acasă, 3-2 de Academica Clinceni, ajungând astfel la 15 goluri marcate în total în ultimele patru dispute competitive.

Un singur eșec are Edi Iordănescu pe banca FCSB, în cele șase partide din acest mandat. Dar, FCSB a primit cinci goluri în ultimele două partide oficiale, apărarea părând a fi destul de vulnerabilă în continuare. 

Chindia Târgoviște este într-un moment bun: echipa lui Emil Săndoi are patru jocuri oficiale la rând fără eșec și fără gol primit! În runda anterioară, dâmbovițenii au scos un 0-0 la FC Argeș, după trei victorii competitive succesive. Un singur eșec oficial are Chindia în ultimele opt dispute, este vorba de un 1-2 la FC Voluntari, pe 27 august. 


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Chindia Tg vs FCSB
Pronostic:
X2&II1+
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.80
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro