Ponturi Pariuri Fotbal Atletico Madrid vs Barcelona

Superbet

Atletico Madrid-Barcelona

Deși startul în campionat este mai bun decât cel de anul trecut, când Messi încă era la echipă, 12 puncte acum față de doar 8 anul trecut după șase meciuri disputate, felul în care se exprimă echipa și parcursul dezastruos din Liga Campionilor i-au semnat sentința lui Koeman. 

Pentru prima oară în istorie, Barcelona a început un sezon de UCL cu două înfrângeri și tot pentru prima oară în istorie, catalanii nu au mai câștigat de cinci partide în Liga Campionilor. După 0-3 cu Bayern, a urmat un 0-3 cu Benfica, iar Barcelona este, alături de Malmo, una dintre cele doar două echipe din Champions League fără punct și fără gol marcat.

cota2.ro

Catalanii au o singură victorie în ultimele cinci meciuri oficiale disputate, acel 3-0 cu Levante din precedenta etapă, când dădeau semne că și-ar fi revenit. A urmat, însă, umilința de la Lisabona și acum vine testul de foc: derby-ul cu Atletico, de pe Wanda Metropolitano.

Nici campioana en-titre nu este în cea mai bună formă a sa. Atleti a pierdut primul său meci în campionat etapa trecută, 0-1 cu Alaves, dar apoi a reușit prima victorie a sezonului în Champions League, 2-1 cu AC Milan, pe San Siro, cu două goluri marcate în ultimele minute de joc și golul victoriei înscris în minutul 97!

  • Atletico Madrid: W L W D D
  • Barcelona: L W D D L


Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Atletico Madrid vs Barcelona
Pronostic:
PsF X
Cota
1.75
Cota finala: 1.75
Profit: -6.00
Stake: 6
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro