Ponturi Pariuri Fotbal Academica Clinceni vs Botosani

Superbet

Academica Clinceni-Botosani

Ultimul meci al rundei a 11-a din Liga 1 opune două formații care înaintea etapei erau despărțite de nu mai puțin de 19 puncte. 

Indiferent de scorul din duelul din aceasta seara de la ora 20:30, dintre Academica Clinceni și Botoșani, gazdele vor deține tot ”lanterna roșie”, ilfovenii având doar 2 puncte. Oaspeții, în schimb, erau înaintea rundei pe locul 3, cu 21 de puncte.Cu un punct astazi ar putea reveni iar pe pozitia a doua,peste FCSB.

cota2.ro

Dacă rezultatele Academicii sunt sub așteptări, se poate spune că măcar partidele ilfovenilor sunt destul de alerte. Primele două confruntări de sub comanda lui Ionuț Chirilă au adus senzații tari, dar din păcate pentru ei, fanii din Clinceni nu s-au putut bucura la final. Astfel, în Cupă, Academica a fost eliminată la FC Buzău, 1-2 în prelungiri, după ce condusese cu 1-0 până-n minutul 90. Apoi, FCSB s-a impus acasă cu ”alb-albaștrii”, nu fără emoții, cu 3-2. 

Ultima victorie oficială a ilfovenilor datează din 20 mai, atunci când câștigau acasă cu 2-1 contra lui Sepsi. 

  • Academica Clinceni: L L L L W
  • Botosani: D L W W D

Botoșaniul lui Marius Croitoru își continuă traseul constant bun, având două victorii și două remize în ultimele patru runde. Un singur insucces au moldovenii în acest campionat, 0-2, acasă cu Rapid. 

Și în cazul ”roș-alb-albaștrilor” asistăm la dispute imprevizibile. Zece din cele 11 partide oficiale ale Botoșaniul s-au încheiat și ele cu rezultate strânse. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Academica Clinceni vs Botosani
Pronostic:
X2II1+
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 5.60
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro