Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Spania

BETANO

UEFA Nations League - League A 

Italia - Spania

cota2.ro

Play-Off - Semifinale


Italia si Spania se intalnesc in aceasta seara de la ora 21:45 pe Stadio Giuseppe Meazza (San Siro) din Milano. Italia a castigat Grupa 1 din care a facut parte, iesind neinvinsa din partidele cu Polonia, Olanda si Bosnia. De partea cealalta, Spania, a avut o infrangere, insa a castigat Grupa 4, in fata Germaniei, Elvetiei si Ucrainei. 


Italia News

Campioana Europei are niste probleme de rezolvat in ofensiva, acolo unde sunt niste semne de intrebare. Ciro Immobile nu e la fel de eficient in meciurile internationale, fata de meciurile in care evolueaza in tricoul celor de la Lazio. Atacantul lui Lazio a reusit doar 9 goluri in ultimele sale 30 de partide in tricoul nationalei Italiei, insa e indisponibil pentru acest meci deoarece s-a accidentat, in locul sau fiind chemat Kean. Barella, Jorginho si Veratti sunt asteptati sa apara in linia de mijloc pentru Italia, in meciul de diseara, insa Mancini are de ales pentru ca Pellegrini si Locatelli au avut evolutii extraordinar de bune si cu siguranta isi doresc minute. In defensiva nu exista insa suspiciuni. Mancini merge pe mana lui Chiellini si Bonucci in centrul apararii, iar cei doi, chiar si la varste inaintate, par un duo imbatabil. Singura absenta din lotul Italiei care a fost anuntata, a fost cea a lui Pessina. Acesta a fost inlocuit de Dimarco dupa ce s-a accidentat in week-end in meciul Atalantei din Serie A.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Spania News

Luis Enrique are batai de cap cu alcatuirea primului XI. Marcos Llorente si Pedri sunt indisponibili din cauza accidentarilor, iar la lot au fost chemati Bryan Gil si Sergi Roberto. Gavi, tanarul de 17 ani care evolueaza in linia de mijloc la Barcelona, a fost chemat la echipa mare si din ce am inteles, reprezinta o solutie pentru inlocuirea lui Pedri, acesta fiind accidentat. Marcos Alonso a primit prima sa convocare la nationala, din 2018, insa nu e sigur daca va incepe din primul minut, Reguilon fiind favorit sa-i ia locul lui Jordi Alba in partea stanga a defensivei. David de Gea a apara senzational la Manchester United, insa presa din Spania anunta ca acelasi Unai Simon poate apara diseara contra Italiei. Eric Garcia are un start de sezon slab la Manchester City, iar in centrul defensivei alaturi de Laporte, poate aparea Torres, fundasul celor de la Villarreal.


Italia - Spania - Probable Lineups

Italia (4-3-3) Donnarumma - Emerson, Chiellini, Bonucci, Lorenzo - Verratti, Jorginho, Barella - Insigne, Kean, Chiesa

Spania (4-3-3) Simon - Reguilon, Torres, Laporte, Azpilicueta - Gavi, Busquets, Koke - Oyarzabal, Torres, Sarabia


Italia - Spania - Prediction

Campioana Europei isi doreste sa mareasca colectia de trofee, iar trofeul Nations League e un obiectiv pentru acestia. Inainte de a se gandi la finala, Italia trebuie sa treaca de Spania in semifinale. De cand a invins-o pe Anglia la penalty-uri, in finala EURO 2020, Italia a remizat in doua din cele trei meciuri ulterioare pe care le-a disputat, obtinand si o victorie clara contra Lituaniei. Nu stiu daca Luis Enrique vrea razbunare, insa eu cred ca toata suflarea spaniola isi doreste acest lucru dupa ce Italia a invins Spania la penalty-uri in semifinale la EURO 2020. Spania a dominat acea semifinala, insa au venit loviturile de departajare unde totul s-a naruit pentru iberici. Va fi un meci echilibrat, asta cu siguranta. Nu ar fi o surpriza daca o sa avem prelungiri in acest duel. Sa nu uitam, partida se joaca intr-o singura mansa. Lipsa lui Pedri de la mijloc cred ca o sa se simta si dupa parerea mea, e un minus destul de mare. Ramane de vazut insa, cat de bine o sa se descurce Gavi pe acest post.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Italia vs Spania
Pronostic:
Spania +0.5 (Handicap Cornere)
Cota
1.60
Cota finala: 1.60
Profit: 4.20
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro