Ponturi Pariuri Fotbal Italia vs Spania

BETFAIR SPORTSBOOK

Italia și Spania se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în semifinala play-off-ului din Nations League. 

Italia, campioana europeană en-titre, nu a mai pierdut un meci din septembrie 2018, un 0-1 contra Portugaliei, chiar în Nations League. În actualele preliminarii pentru Campionatul Mondial, Squadra Azzurra are un parcurs impecabil, un avans de 6 puncte față de urmăritoarea Elveția. Roberto Mancini este un selecționer norocos. Oamenii de bază, cei care au dus greul la și Euro 2020, vin în mare formă la prima reprezentativă. Chiesa și Locatelli o poartă practic pe Juventus în spate, iar Insigne este lider detașat cu Napoli. 

cota2.ro

La naționala Spaniei continuă reconstrucția, după un Euro 2020 sub așteptări. Conducerea Federației merge în continuare pe mână lui Luis Enrique, iar acesta mizează pe tot mai mulți tineri. Exemplul elovcent este în atac. Pentru meciul cu Italia, în lot apar Bryan Gil (20 de ani), Yeremi Pino (18 ani), Ferran Torres (21 de ani) sau Mikel Oyarzabal (21 de ani). Pe lângă vârstă, niciunul nu este un „nouar” veribabil capabil să se ia la trântă cu Bonucci sau Chiellini. În campania de calificare pentru Mondialul din Qatar, Spania a comis 2 pași greșiți, o remiză cu Grecia și un eșec cu Suedia. Conduce în continuare grupa.

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de Ron BONUS din partea casei de pariuri!

Italia și Spania au fost adversare și la Euro 2020, în faza semifinalelor. S-a încheiat 1-1 după cele 90 de minute, goluri Chiesa și Morata. Squadra Azzurra a avut nervii mai tari la loviturile de departajare. Alte informații și statistici interesante: 

• meciul se joacă acasă la italieni, pe Giuseppe Meazza

• ultimul meci jucat de naționala Italiei pe Giuseppe Meazza a fost în noiembrie 2018, o remiză albă cu Portugalia, tot în Nations League

• precedentul meci direct jucat pe teritoriul Italiei a fost în calificările pentru Mondialul din 2018. A fost o remiză, scor 1-1. Nu mai puțin de 13 cornere a avut Spania în acel meci

• 35 de meciuri consecutive fără înfrângere, în toate competițiile, are naționala Italiei

• 6 lovituri de la colțul terenului a avut Spania în semifinala cu Italia de la Euro 2020

• în actualul sezon de Serie A, Chiesa are o medie de 60 minute jucate. În acest interval a marcat un gol și a expediat 9 șuturi spre porțile adverse. Extrema are și o reușită în Liga Campionilor

• 17 șuturi a expediat Federico Chiesa în cele 7 meciuri jucate la Euro 2020. A cadrat 6, iar 2 dintre ele au fost goluri.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat victorie Italia sau egal (1X), Federico Chiesa trimite cel puțin un șut SPRE poartă și peste 3.5 cornere Spania are o cotă totală de @1.92.

10 RON pariu combinat GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pentru meciul dintre Italia și Spania

Pentru această partidă, Betfair oferă tuturor clienților existenți și noi, un bonus GRATUIT și FĂRĂ DEPUNERE de maxim 10 Ron pentru un pariu combinat format din minim 2 selecții.

Pentru a obține bonusul, trebuie să mergeți în pagina promoției AICI și să revendicați bonusul. Apoi nu faceți decât să deschideți cotele meciului (link direct AICI) și apoi selectați tabul de Pariu Combinat. După ce adăugați minim 2 selecții pe biletul de pariuri, adăugați 10 Ron miza în partea de sus a biletului și apoi selectați din partea de jos Folosește bonusul disponibil



Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Italia vs Spania
Pronostic:
1X & Spania peste 3.5 cornere & Chiesa minim un șut
Cota
1.92
Cota finala: 1.92
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro