Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 2.04

Superbet

Două meciuri de baschet,și un handbal,pe acest bilet de cota 2.


cota2.ro

In grupele Champions League la baschet,la Novgorod,în Rusia,se va juca meciul dintre gazdele de la Nizhny și spaniolii de la Unicaja.


Oaspeții sunt favoriți și pe bună dreptate,diferența de valoare probabil se va vedea pe parchetul sălii din Novgorod


Este primul meci din grupa pt ambele echipe,o grupă de patru echipe din care mai fac parte francezii de la Dijon și grecii de la Lavrio.


Merg pe oaspeti fara dubii,și aleg că aceștia câștigă meciul,fie în timp regulamentar,fie după prelungiri...


La feminin,în Euroliga de baschet,avem meciul dintre doua echipe turcești,mari rivale,Galata si Fener. Tot Primul meci din grupa este și în cazul lor,iar eu aleg sa merg pe victoria lui Fenerbahce,ce este favorita clara in acest meci.


La meciuri directe,(ultimele 10),Fener conduce detașat cu 8-2...așa că,diferența de valoare dintre loturile celor două echipe ar trebuii sa se vadă în mod vizibil pe parchetul sălii din Istanbul,bineînțeles in favoarea oaspetelor de la Fenerbahce..


Al treilea meci de pe bilet este un meci de handbal,ce se disputa in cadrul unui turneu în Arabia Saudită dintre danezii de la Aalborg și saudiții de la All Wehda...


Diferența de valoare este clar una in favoarea danezilor,care ar trebuii să facă spectacol și să bată la o diferență de cel puțin 7-8 goluri,daca nu mai mult. .Eu aleg însă o dublă de 1X pe Aalborg pt a întregii cota de 2 de la meciurile de baschet.....Exclus la acest meci sa vedem o surpriză,chiar daca danezii nu vor folosii prima echipă....

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Nizhny Novgorod vs Unicaja Malaga
Pronostic:
Câștigă meciul(inclusiv prelungiri): UNICAJA MALAGA
Cota
1.50
Gakatasaray(F) vs Fenerbahce(F)
Pronostic:
2
Cota
1.28
Aalborg vs Al Wehda
Pronostic:
1X
Cota
1.06
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro