Ponturi Pariuri Fotbal Belgia vs Franta

BETFAIR SPORTSBOOK

UEFA Nations League - League A 

Belgia - Franta

cota2.ro

Play-Off - Semifinale


Belgia si Franta se intalnesc in aceasta seara de la ora 21:45 pe Allianz Stadium din Torino. Belgia a castigat Grupa 2 din care a facut parte, bifand 5 victorii si o infrangere in partidele cu Danemarca, Anglia si Islanda. De partea cealalta, Franta a castigat Grupa 4 din care a facut parte, bifand 5 victorii si un egal in partidele cu Portugalia, Croatia si Suedia.


Belgia News

Leandro Trossard e intr-o forma foarte buna la Brighton si nu m-ar mira daca il vedem in primul XI al Belgiei, in partida din aceasta seara contra Frantei. Deasemenea, Vanaken a impresionat si el la formatia de club, insa Tielemans pare sa fie alesul lui Matinez in centrul liniei mediene. Thorgan Hazard si Carrasco sunt variante pentru partea stanga, atat in defensiva, cat si in ofensiva, iar Castagne si Meunier sunt variante pentru flancul opus. Cu siguranta pe unii dintre acestia o sa-i vedem chiar titulari in acest duel. Boyata si Denayer sunt variantele de fundasi centrali care pot evolua alaturi de duo-ul Vertonghen - Alderweireld.


Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!


Franta News

Kante lipseste pentru acest meci dupa ce a fost pozitiv la testul COVID, la finalul lunii trecute si rateaza meciurile echipei nationale. Theo Hernandez ar putea incepe titular in flancul stang al defensivei dupa meciuri bune la echipa de club, in timp ce Didier Deschamps ar putea trimite un 4-3-1-2 in partida cu Belgia avand in vedere lipsa lui Kante. In linia de mijloc, alaturi de Pogba, pot evolua Tchouameni, Rabiot, Veretout si Guendouzi. Imi e greu sa cred ca Deschamps o sa mai experimenteze cu Jules Kounde in partea dreapta a defensivei dupa prostiile pe care le-a facut in ultimul timp si cred ca pe acel post il putem vedea pe experimentatul Pavard. In atac, tripleta Benzema - Mbappe - Griezmann ar trebui sa inceapa din primul minut, asta daca nu apare vreo problema sau vreo accidentare.


Belgia - Franta - Probable Lineups

Belgia (3-4-2-1) Courtois - Vertonghen, Boyata, Alderweireld - T. Hazard, Witsel, Tielemans, Meunier - De Bruyne, E. Hazard - Lukaku

Franta (4-3-1-2) Lloris - T. Hernandez, Kimpembe, Varane, Pavard - Pogba, Tchouameni, Rabiot - Griezmann - Benzema, Mbappe


Belgia - Franta - Prediction

Belgia a castigat toate cele trei meciuri jucate dupa incheierea EURO 2020. Romelu Lukaku a marcat in patru din ultimele sale cinci meciuri pentru Belgia si ramane pericolul numarul 1 pentru poarta lui Lloris, in ciuda formei mai putin bune pe care o traverseaza la Chelsea. Franta a remizat 5 din ultimele 6 meciuri oficiale, desi Didier Deschamps a avut o formatie nemaipomenita la indemana. Alaturi de Griezmann si Mbappe, i s-a alaturat si Benzema, acesta fiind intr-o forma de zile mari la Reala Madrid, insa aportul ofensiv al celor trei nu a fost foarte evident in ultimele meciuri. Totusi, cei trei raman marile pericole pentru defensiva Belgiei. Ultimul meci direct dintre cele doua echipe a fost acum 3 ani, la Mondialul din Rusia, in faza semifinalelor, atunci cand Franta s-a impus cu 1-0 prin golul lui Umtiti. Franta pare sa aiba o echipa mai buna, insa pe mine ma impresioneaza doar ofensiva. La mijloc, Kante era piesa de baza deoarece alerga enorm. Nu il vad pe Pogba sau ceilalti sa alerge la fel de mult. E un minus enorm pentru Deschamps aceasta absenta si cred ca o sa cantareasca destul de mult.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Belgia vs Franta
Pronostic:
Romelu Lukaku 1+ suturi pe poarta cu piciorul stang
Cota
1.85
Cota finala: 1.85
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro