Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.97

BETANO

Belgia și Franța se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în a doua semifinală din Nations League. 

Belgia, liderul ierarhiei FIFA, vine după un Euro 2020 sub așteptări. Asta pentru că își propusese trofeul, dar a fost oprită în sferturi de campioana Italia. Proiectul selecționerului Roberto Martinez continuă. „Dracii roșii” merg ceas în preliminariile Campionatului Mondial, 16 puncte în primele 6 runde, și un golaveraj 21-4. Pentru meciurile decisive din Nations League a fost convocat cel mai bun lot posibil. Romelu Lukaku va fi titular în atac, iar frații Hazard apar și ei în lot. Inclusiv vedeta Kevin De Bruyne, accidentat la European, este apt de joc. 

cota2.ro

Franța nu traversează deloc o perioadă bună. A dezamăgit crunt la Euro 2020, eliminată încă din optimi de Elveția, apoi a comis 2 pași greșiți și în campania pentru calificare la mondial, în fața Ucrainei și a Bosniei. Didier Deschamps a primit un vot de încredere din partea Federației, în ciuda zvonurilor privind plecarea lui, și are în continuare un lot stelar. E suficient să amintim atacanții prezenți la această acțiune, Antoinne Griezmann, Mbappe, Karim Benzema, Ben Yedder sau Martial. 

Ultimul meci direct dintre Belgia și Franța a fost tot o semifinală, cea de la Campionatul Mondial din 2018. Francezii s-au impus atunci, scor 1-0, prin reușita lui Umtiti. Alte informații și statistici interesante: 

• 38 de meciuri consecutive cu gol marcat are naționala Belgiei

• Belgia a câștigat 8 din precedentele 10 meciuri din Nations League

• 67 de goluri are Romelu Lukaku pentru naționala Belgiei, cel mai bun marcator din istorie

• 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Franța au fost GG.


Prima semifinală din Nations League, o competiție unde orgoliile nu sunt atât de mari ca la un turneu final, a fost câștigată de Spania, 2-1 contra Italiei. Ne așteptăm la un meci deschis și aici. Pe Betano, cota pentru peste 1.5 goluri marcate în meci este 1.42.

Înscrie-te AICI la BETANO și primești până la 1000 de lei din partea casei dacă depui 500!

Maccabi Tel Aviv și Steaua Roșie Belgrad se întâlnesc astăzi, de la ora 21:05, în Euroliga de baschet masculin.

Maccabi Tel Aviv vrea să șteargă cu buretele sezonul trecut, când a încheiat pe locul 13 grupa principală din Euroligă, departe de play-off. În această vară au făcut schimbări masive în lot, singurul starter rămas fiind liderul Wilbekin. Debutul a fost însă unul modest. Au reușit să câștige dramatic meciul cu Bayern, scor 69-68, dar trebuie menționat că nemții au venit cu o echipă decimată, 8 absenți importanți. Jocul israelienilor încă nu este legat. Funcționează doar pe sclipiri individuale, cum au fost cele 28 de puncte reușite de Wilbekin contra formației din Munchen. 

Steaua Roșie Belgrad și-a întărit serios lotul în ultima perioadă de transferuri. Cea mai importantă mutare este cea a lui Nikola Kalinic, fost câștigător al Euroligii cu Fenerbahce. Și Nate Wolters, adus de la Unics Kazan, s-a adaptat bine. În primul meci al actualei ediții, sârbii au fost aproape de o surpriză chiar pe terenul lui Fener. Au cedat în final la doar 4 puncte, 57-61. A fost o demonstrație defensivă din partea celor două formații. 

Sezonul trecut, Maccabi și Steaua Roșie și-au împărțit victoriile în Euroligă. Alte informații și statistici interesante: 

• Steaua Roșie a câștigat clar ultima dispută directă cu Maccabi, scor 76-64

• precedenta dispută directă jucată la Tel Aviv a fost una la limită, câștigată de Maccabi cu 81-76

• 37.52 % a fost procentajul aruncărilor reușite de 3 puncte pentru Steaua Roșie în ediția precedentă a Euroligii. Maccabi a stat mai prost, antepenultima din întreaga competiție, cu 35.17%

• în sezonul trecut de Euroligă, Maccabi a câștigat un singur meci de pe teren propriu la diferență mai mare de 12.5 puncte, cât este linia de handicap aleasă de noi. 

Pe Betano, cota pentru un handicap de +12.5 puncte pe Steaua Roșie Belgrad este @1.39 (asta înseamnă, în mod evindent, că Steaua Roșie nu trebuie să piardă meciul la o diferență mai mare de 12 puncte pentru ca pariul nostru să fie câștigător)

Treapta 3 din proiectul PIRAMIDA

Acest combo are o cotă finală de aproximativ 2, astfel că se califică pentru TREAPTA 3 din cadrul proiectului PIRAMIDA, un proiect de tip challenge foarte îndrăgit de pariori după succesul pe care l-am avut în luna August. Toate detaliile despre distribuția treptelor în funcție de cotă, dar și obiectivele pe care mi le-am propus în acest proiect, cât și informații despre unde postez pariurile LIVE sunt expicate AICI




Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Belgia vs Franța
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.42
Maccabi Tel Aviv vs Steaua Roșie Belgrad
Pronostic:
Steaua Roșie +12.5 handicap
Cota
1.39
Cota finala: 1.97
Profit: 9.70
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro