Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 2.42

BETANO

1.Ungaria-Albania

Oaspetii au revenit cu picioarele pe pământ după ce la Euro 2020 au avut prestații aplaudate de toată lumea. Primele meciuri de după turneul continental au complicat mult viața Ungariei în calificările pentru Mondialul din 2022. În grupa I, fiecare trupă mai are patru meciuri de jucat, iar oaspetii sunt abia pe 4, cu 10 puncte. Astazi, de la ora 21:45, Ungaria joacă acasă cu Albania, formație clasată pe locul 2, cu 12 puncte.

Dacă nu înving, oaspetii se îndepărtează și mai mult, poate decisiv, de poziția secundă. Acest meci esențial este tratat de gazde fără spectatori din tribună, din cauza unei suspendări dictate după incidentele de la meciul de acasă din septembrie, cu Anglia. 

cota2.ro

2.Cipru-Croatia

Tot de la 21.45 avem alt meci interesant,un meci foarte important pentru oaspeti.Croatia se afla pe prima pozitie dar la egalitate cu Rusia,ambele cate 13 puncte.Pe cand gazdele au reusit sa acumuleze doar 4 puncte in 6 runde.

Din punct de vedere al formei,situatia este foarte diferita.Gazdele vin dupa 5 infrangeri consecutive pe cand oaspetii dupa 2 victorii consecutive cu Slovenia si Slovacia.

3.Germania-Romania

Este greu de crezut că Germania poate pierde locul 1 în grupa J, nemții fiind lideri după șase meciuri, cu 15 puncte. Astazi, de la ora 21:45, România va avea astfel o misiune teribilă la Hamburg, în calificările pentru Mondialul din 2022.

Venirea, după Euro 2020, a lui Hansi Flick pe banca ”panzerelor”, a schimbat radical naționala Germaniei. În cele trei jocuri din grupa J, din septembrie, nemții au bifat doar victorii ”la zero”, trecând de Armenia clar acasă, cu 6-0. Cu 17 goluri marcate, gazdele de vineri au cel mai bun atac din grupă. De asemenea, cu numai două goluri încasate, Germania stă cel mai bine din punct de vedere defensiv. 

Practic, eșecul surprinzător din primăvară, 1-2, pe teren propriu, cu Macedonia de Nord, constituie unicul meci din această grupă în care nemții au primit gol. 

Un aspect important de amintit este că toate cele cinci victorii din Grupa J au fost obținute cu avantaj în favoarea nemților, după primele 45 de minute.

 România nu a trecut de Germania decât de două ori în cele 14 confruntări directe. Aceste două triumfuri au fost bifate în dueluri amicale, la București: 1-0 (1967) și 5-1 (2004). 

În rest, nemții s-au impus de nouă ori contra României, în primăvară impunându-se în ”Arena Națională” cu 1-0, prin reușita lui Gnabry. 

4.Rusia-Slovacia

Si ultimul meci de pe bilet va fi cred eu si cel mai echilibrat daca tinem cont de forma prin care trec cele doua si pozitia lor in clasament.Rusia,cum am scris si mai sus se gaseste pe pozitia a doua cu 13 puncte iar Slovacia pe pozitia a treia cu 9 puncte.Din punct de vedere al formei ,gazdele vin dupa doua victorii consecutive iar oaspetii dupa o victorie castigata acasa cu 2-0 in fata echipei din Cipru.

In ultimele 5 meciuri directe,Rusia s-a impus de 2 ori iar Slovacia de 3 ori.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Ungaria vs Albania
Pronostic:
1x
Cota
1.29
Cipru vs Croatia
Pronostic:
2
Cota
1.26
Germania vs Romania
Pronostic:
1&2+
Cota
1.21
Rusia vs Slovacia
Pronostic:
1x
Cota
1.23
Cota finala: 2.42
Profit: -8.00
Stake: 8
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro