Ponturi Pariuri Fotbal Suedia vs Kosovo

Superbet

Suedia-Kosovo

Suedia va juca pe Friends Arena din Solna, astazi, de la ora 19:00, cu Kosovo, într-un meci pe care ar trebui să-l câștige, pentru a nu-și complica situația într-o grupă din preliminariile europene pentru Cupa Mondială din 2022 pe care părea s-o controleze. 

Suedia se află într-o situație foarte bună, în acest moment, în grupa B a preliminariilor europene pentru turneul final din Qatar, dar lucrurile s-au complicat puțin după ultimul meci disputat în septembrie. După o victorie mare contra Spaniei, cu 2-1 acasă, scandinavii au pierdut surprinzător în Grecia și, la cum arată clasamentul și programul rămas, totul duce spre un meci decisiv pentru primul loc între Suedia și Spania în Peninsula Iberică. 

cota2.ro

Cu Kosovo, Suedia este mare favorită, mai ales că selecționerul Janne Andersson a putut convoca aproape tot ce are mai bun la dispoziție în acest moment. Lipsește, într-adevăr, Zlatan Ibrahimovic, care încă este activ la nivel internațional, dar sunt prezenți Forsberg, Isak, Kulusevski, Lindelof, Claesson, Ekdal, Olsson, Augustinsson, Krath și Olsen. 

  • Suedia: L W W L W
  • Kosovo: L D W W L

În acest moment, Kosovo este penultima în grupă, devansând-o doar pe Georgia, singura formație pe care, de altfel, a reușit să o învingă. Distanța față de Suedia, a doua clasată, care are și un meci în minus, e de cinci puncte. Totuși, ex-iugoslavii își pot face ceva curaj, întrucât au disputat deja ambele partide cu Spania și, pe lângă acest joc cu Suedia, mai au de jucat cu Georgia și Grecia. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Suedia vs Kosovo
Pronostic:
Suedia castiga & Suedia cele mai multe cornere
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: 4.80
Stake: 6
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro