Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Franța

BETFAIR SPORTSBOOK

Spania - Franța, finala Nations League, se joacă astăzi, de la ora 21:45, pe stadionul Giuseppe Meazza din Milano. 

Spania este la un meci distanță de primul trofeu după cel cucerit la Euro 2012 cu „Generația de Aur”. Din acea garnitură a rămas un singur om de bază, mijlocașul central Sergio Busquets. Cu toate astea, stilul nu s-a schimbat. „Furia Roja” este o națională cu personalitate. Indiferent de zi, adversar sau competiție nu se abate de la filosofia ei de joc. O posesie excepțională și pressing avansat de recuperare, lansări între linii, triunghiuri de pase și urcări frecvente ale fundașilor laterali. Asta a fost cheia și în semifinala Nations League cu Italia. Ibericii s-au impus cu 2-1 și au întrerupt seria de 37 de meciuri consecutive fără eșec a campionilor europeni. Selecționerul Luis Enrique a optat, probabil o va face și astăzi, pentru o linie ofensivă mobilă, cu 3 fotbaliști rapizi, Sarabia, Ferran Torres și Oyarzabal. Ultimii doi au făcut șah-mat defensiva condusă de Bonucci și Chiellini, iar astăzi pot destabiliza și angrejanul lui Deschamps. 

cota2.ro

Franța, campioana mondială en-titre, vrea să spele imaginea lăsată la Euro 2020, acolo unde a fost eliminată încă din faza optimilor de finală, de Elveția, după loviturile de departajare. Naționala „Cocoșului Galic” a oferit unul dintre cele mai frumoase meciuri ale anului în semifinalele Nations League. A revenit de la 0-2 în fața Belgiei, cu 3 reușite în ultima jumătate de oră, semnate de Benzema, Mbappe și Theo Hernandez. Dacă am lăudat atacul spaniolilor, atunci trebuie să evidențiem și lotul incredibil pe care Deschamps îl are la dispoziție. Inclusiv omologul său, Luis Enrique, a recunoscut că este cea mai solidă națională din lume, dacă privim individual. În afara unei triplete senzaționale, Griezmann, Benzema, Mbappe, francezii vin și cu doi fundași laterali ofensivi, Theo Hernandez și Pavard. 

Înregistrează-te AICI la Betfair și primești până la 550 de Ron BONUS din partea casei de pariuri!

Cele mai interesante informații și statistici înaintea finalei celei de-a doua ediții din Nations League: 

• Franța a câștigat 4 din cele 6 finale majore disputate în istorie, două la Campionatul Mondial și două la Europene;

• 6 din ultimele 7 meciuri jucate de Franța au fost GG;

• francezii nu au mai pierdut un meci oficial în timpul regulamentar din iunie 2019;

• 9 goluri a marcat Karim Benzema în ultimele 8 meciuri oficiale, la club și națională;

• Spania a marcat în ultimele 9 meciuri oficiale. În precedentele 3 dispute a înscris cel puțin două goluri;

• 16 ocazii de gol și-a creat Franța în semifinala cu Belgia. Și Spania a stat bine în disputa cu Italia, 13 șanse;

• finala va fi arbitrată de englezul Anthony Taylor. Acesta a oficiat un meci al Spaniei și luna trecută, eșecul 1-2 cu Suedia. A arătat atunci 4 cartonașe galbene. În cele mai recente 3 meciuri conduse a scos mereu cel puțin 3 avertismente din buzunar;

• 4 cartonașe galbene au văzut jucătorii spanioli în semifinala cu Italia. 

Pe Betfair Sportsbook am profitat de oferta de pariu gratuit și am creat un pariu combinat la cotă finală 5.42 astfel:

  • Franța va câștiga trofeul
  • ambele echipe înscriu
  • peste 2.5 cartonașe galbene în meci
  • X2
  • gol înscris în ambele reprize

10 RON pariu combinat GRATUIT FĂRĂ DEPUNERE pentru meciul dintre Spania și Franța

Pentru această partidă, Betfair oferă tuturor clienților existenți și noi, un bonus GRATUIT și FĂRĂ DEPUNERE de maxim 10 Ron pentru un pariu combinat format din minim 2 selecții.

Pentru a obține bonusul, trebuie să mergeți în pagina promoției AICI și să revendicați bonusul. Apoi nu faceți decât să deschideți cotele meciului (link direct AICIși apoi selectați tabul de Pariu Combinat. După ce adăugați minim 2 selecții pe biletul de pariuri, adăugați 10 Ron (sau 2 Euro dacă aveți contul în Euro) miza în partea de sus a biletului și apoi selectați din partea de jos Folosește bonusul disponibil

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Spania vs Franța
Pronostic:
Pariu combinat, VEZI în articol
Cota
5.42
Cota finala: 5.42
Profit: -2.00
Stake: 2
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro