Ponturi Pariuri Fotbal Spania vs Franta

Superbet

Spania-Franta

Cea de-a doua ediție a Ligii Națiunilor își va desemna câștigătoarea duminică, astazi, de la ora 21:45, la Milano. Finala a cărei învingătoare va primi 10,5 milioane de euro se dispută între Spania și Franța, echipe care s-au calificat spectaculos din semifinalele jucate la Milano, respectiv Torino. 

Spaniolii au trecut de gazde cu 2-1, campioana europeană Italia fiind depășită absolut meritat de Spania, este drept, în condițiile în care Bonucci a fost eliminat în minutul 42. 

cota2.ro

Francezii au fost implicați într-un duel mult mai dramatic. Au fost conduși cu Belgia de 2-0 la pauză, dar s-au impus cu 3-2, mulțumită unui gol marcat de fundașul Theo Hernandez în minutul 90! 

  • Spania: W W W L L
  • Franta: W W D D L

Franța nu a mai pierdut deloc în ultimele 15 partide.Din acest punct de vedere, ultima înfrângere este practic cea cu Finlanda, din ”amicalul” din 11 noiembrie 2020 (0-2). 

Șase din ultimele șapte dispute ale francezilor au avut ”GG” la final. Este de menționat de asemenea că în șase din ultimele șapte partide francezii au fost mereu conduși cu 0-1 și au revenit pentru a remiza sau învinge! 

Spania este superioară în istoricul meciurilor directe, conducând cu 16-12 la victorii, din totalul de 35 de partide disputate cu Franța.

Interesant este că deși actualmente ambele trupe au o forță ofensivă incontestabilă, istoricul recent oferă puțin spectacol. Ultimele șapte confruntări directe au avut ”0-2 goluri” la final.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Spania vs Franta
Pronostic:
PsF X
Cota
1.65
Cota finala: 1.65
Profit: 4.55
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro