Ponturi Pariuri Fotbal Romania vs Armenia

BETANO

Romania-Armenia

România a cedat doar cu 1-2 la Hamburg, chit că toată lumea prevedea un dezastru. ”Tricolorii” antrenați de Rădoi au condus la pauză prin golul lui Hagi, fiind înfrânți prin reușita decisivă a lui Muller, din minutul 81. Acest eșec, conturat pe fondul unei prestații bune mai ales în prima parte, a venit totuși după acel 0-0 din Macedonia de Nord, România căzând astfel pe locul 4. 

Gazdele nu au altă variantă decât victoria, un egal complicând enorm calculele cursei pentru baraj. România trebuie să reacționeze și să confirme jocurile destul de bune din această toamnă. Deocamdată însă, gazdele nu au decât două triumfuri în ultimele opt meciuri, amicale sau oficiale. Interesant este că opt din ultimele zece meciuri ale României u avut la final scoruri la limită, semn că și in seara aceasta ne așteaptă un duel echilibrat.

cota2.ro

  • Romania: L D W W L
  • Armenia: D D L D L

Armenia a câștigat pe 31 martie contra României, 3-2 acasă, aceasta fiind prima victorie a naționalei de la Erevan contra ”tricolorilor”. Dar, selecționata lui Joaquin Caparros a bifat apoi șase meciuri la rând fără victorie. 

Armenii, la care a revenit starul Mkhytarian, și-au complicat viața după ce au scos doar egal în ultimele două partide din grupă: 1-1 acasă cu Liechtenstein, apoi 1-1 în Islanda. Interesant este că în aceste dueluri Armenia a deschis scorul în prima parte, fiind apoi egalată în minutele 80, respectiv 77. 

Altfel, este interesant că România și Armenia au cea mai mică medie de goluri înscrise în total în jocurile lor din toată această grupă, câte 2,6/meci în dreptul fiecăreia.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Romania vs Armenia
Pronostic:
1
Cota
1.61
Cota finala: 1.61
Profit: 4.27
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro