Ponturi Pariuri Fotbal România vs Armenia

Superbet

România joacă astăzi un meci decisiv în privința șanselor de calificare la Campionatul Mondial din 2022, pe teren propriu, contra Armeniei. Partida este programată la ora 21:45, pe stadionul Steaua. 

România a fost aproape de un rezultat mare în Germania. A cedat în final, scor 1-2, iar calculele în grupa J preliminară sunt complicate. Cu 3 runde rămase de disputat, „tricolorii” ocupă locul 4. Au 10 puncte, două sub Macedonia de Nord și Armenia, contracandidatele la poziția secundă, cea care asigură participarea la baraj. Mirel Rădoi are bătăi serioase de cap înaintea disputei cu armenii, primul meci jucat de națională în noua arenă din Ghencea. Andrei Burcă s-a accidentat în disputa cu Germania, iar Ionuț Nedelcearu încă nu este 100% recuperat. Dacă în axul centrul al defensivei avem soluții de înlocuire, probleme și mai mari apar în atac. George Pușcaș este suspendat, în timp ce Andrei Ivan e cu moralul la pământ după greșeala flagrantă de marcaj de la golul decisiv marcat de Muller la Hamburg. În aceste condiții, unica variantă rămâne Claudiu Keșeru. 

cota2.ro

Armenia are cea mai bună campania de calificare din istoria naționalei, iar acest lucru i se datorează în mare măsură selecționerului Joaquin Caparros. Experimentatul spaniol, trecut pe la Sevilla, Villarreal, Deportivo la Coruna sau Bilbao, pune perfect în valoare calitățile fotbaliștilor armeni, unii înzestrați din punct de vedere fizic, puternici și rapizi, dar nu cei mai tehnici. În afara starului Henrikh Mkhitaryan, cel mai mare fotbalist din istoria țării, Armenia mai are câteva nume interesante în lot, pe Lucas Zelaryan, de la Columbus Crew, sau pe Sargis Adamyan, de la Hoffenheim. 

Click aici pentru COTA 50 pe România - Armenia!!!

În tur, Armenia a învins România, scor 3-2, într-o partidă nebună. A fost egalitate la pauză, iar gazdele de atunci marcau golurile victoriei în minutele 87 și 89. Alte informații și statistici interesante: 

• precedentul meci direct jucat în România a fost un chin pentru „tricolori”. În 2017 ne impuneam cu 1-0 în fața armenilor, printr-un gol marcat de Alexandru Maxim în minutul 90+1. Așadar, încă un X la pauză;

• 3 rezultate de egalitate are Armenia în actualele calificări. Ultimele două meciuri oficiale au fost X, 1-1 cu Liechtenstein și 1-1 cu Islanda;

• 3 rezultate de egalitate la pauză are România în aceste preliminarii. Armenia a înregistrat 4 X-uri la pauză, în 7 meciuri jucate;

• 10-8 este golaverajul României în grupa J. Armenia a marcat 8 goluri și a încasat 10;

• 2 jucători sub 23 de ani are Armenia în lotul de 25 convocat pentru meciul cu România, un plus evident de experiență. România are 7 fotbaliști sub 23 de ani. 

Miza meciului este una imensă. Dacă pierde, România este în mare măsură scoasă din calculele calificării. Mirel Rădoi a demonstrat în ultima lună că a învățat să joace și la rezultat, așa că e foarte posibil să asistăm la un meci de așteptare. Pe Superbet, cota pentru un rezultat de egalitate la pauză sau la final (PsF X) este @1.80.

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
România vs Armenia
Pronostic:
PSF X
Cota
1.80
Cota finala: 1.80
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro