Ponturi Pariuri Fotbal Albania vs Polonia

BETFAIR EXCHANGE

Albania și Polonia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, într-un meci din grupa I a preliminariilor Campionatului Mondial. 

Albania este într-o poziție nesperat de bună înaintea ultimelor 3 meciuri din grupa I. Ocupă locul secund, după Anglia, cu 15 puncte. Are o lungime peste Polonia și 5 peste Ungaria. Pentru albanezi ar fi primul Campionat Mondial din istoria țării. Până acum au un singur turneu final la activ, Euro 2016. Selecționerul Edoardo Reja a suferit o pierdere mare în meciul cu Ungaria, din urmă cu 3 zile. Berat Djimsiti, fundașul central de la Atalanta, s-a accidentat și va lipsi astăzi. 

cota2.ro

Încasează până la 550 de Ron BONUS din partea casei dacă te înregistrezi la Betfair AICI

Polonia este o prezență constantă la turneele finale. A participat la 3 din ultimele 5 Mondiale, inclusiv la cel mai recent, cel din Rusia. La Euro stă și mai bine, 4 calificări consecutive. Performanțele se datorează în primul rând lui Robert Lewandowski. Starul lui Bayern este cel mai bun marcator din istoria naționalei, cu 72 de reușite, dar și cel mai selecționat fotbalist, 125 de meciuri. Lewa are și ajutoare de nădejde, jucători la echipe importante din Europa, precum Zielinski (Napoli), Szczesny (Juventus), Bednarek (Southampton) sau Piatek (Hertha). Meciul de astăzi este vital pentru polonezi. Cu o victorie și-ar asigura în mare măsură poziția de baraj. Au un program mai ușor în comparație cu albanezii, o deplasare în Andorra și acasă cu Ungaria. 

• Polonia a câștigat clar meciul tur cu Albania, scor 4-1

• 268.50 milioane de euro valorează lotul Poloniei de astăzi. Albanezii sunt cotați la 80 de milioane

• 16 goluri a înscris Robert Lewandowski în ultimele 14 meciuri oficiale, la club și națională

• 9 meciuri directe s-au jucat în istorie între Polonia și Albania. Polonezii au câștigat 7 dintre ele, iar două s-au încheiat la egalitate

• 24-8 este golaverajul Poloniei în cele 7 meciuri jucate în grupa preliminară. Albania a înscris doar 11 goluri.

Pe Betfair Exchange, cota pentru pariul de tip PRO pe victoria Poloniei (2 solist) este @2.16.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Albania vs Polonia
Pronostic:
2
Cota
2.16
Cota finala: 2.16
Profit: 5.80
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro