Ponturi Pariuri Fotbal Ucraina vs Bosnia

BETFAIR EXCHANGE

Ucraina - Bosnia Herțegovina este meciul decisiv pentru locul secund în grupa D a preliminariilor Campionatului Mondial. Se joacă astăzi, de la ora 21:45. 

Ucraina are o generație deosebită, cu fotbaliști care s-au impus la cluburi importante din Europa. A obținut 3 calificări consecutive la Campionatele Europene, dar are un mare regret. La Mondial nu a mai participat din 2006, de pe vremea lui Shevchenko. Acum se află într-o poziție favorabilă pentru baraj. Ocupă locul secund în grupa D, cu 8 puncte obținute în 6 partide. Are un avans de două lungimi față de Bosnia, adversarii de astăzi având însă un meci mai puțin jucat. Selecționerul Oleksandr Petrakov are un trio ofensiv extraordinar, format din Tsygankov, Yaremchuk și Yarmolenko. Cei trei au colaborat la reușitele din urmă cu 3 zile, când Ucraina a obținut o victorie vitală în Finlanda, scor 2-1. 

cota2.ro

Încasează până la 550 de Ron BONUS din partea casei dacă te înregistrezi la Betfair AICI

Bosnia este aproape de finalul unei generații cu nume importante, precum Dzeko sau Pjanic, dar cu rezultate mult sub așteptări. O singură prezență la Mondiale, în 2014, și nicio calificare la turneele finale europene. Selecționerul bulgar Ivaylo Petev are la dispoziție pentru meciul de astăzi un lot cotat la sub 50 de milioane de euro, din care lipsește și un om de bază. Fundașul central Anel Ahmedhovic, de la Malmo, este suspendat. 

• este primul meci direct dintre Ucraina și Bosnia. Returul din grupă este programat în runda decisivă, pe 16 noiembrie

• 20 de meciuri consecutive cu gol marcat are Ucraina pe teren propriu

• un singur meci jucat acasă a pierdut Ucraina în ultimii 4 ani, contra Germaniei, în Nations League

• printre echipele învinse de ucraineni în acest interval se numără Cehia, Portugalia, Elveția, Serbia sau Spania

• Bosnia are un palmares teribil în deplasare. A câștigat doar 2 din ultimele 15 meciuri jucate pe teren străin.

Pe Betfair Exchange, cea mai maer bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru pariul de tip PRO pe victoria Ucrainei (1 solist) este @1.83.

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Ucraina vs Bosnia
Pronostic:
1
Cota
1.83
Cota finala: 1.83
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro