Ponturi Pariuri Fotbal Miercurea Ciuc vs Iasi

Superbet

Miercurea Ciuc-Iasi

Etapa a 10-a din Liga 2 se deschide cu un meci între două echipe care au dezamăgit în acest start de sezon.Miercurea Ciuc și Politehnica Iași au fost considerate în vară ca două din pretendentele la calificarea în ”play-off”, dar au avut prestații instabile în primele nouă runde. 

Gazdele,care anul trecut au participat în sezonul de Top6, sunt abia pe 14, cu 9 puncte iar ieșenii iși revin greu după retrogradare si sunt clasați pe 9, cu 12 puncte. 

cota2.ro

  • Miercurea Ciuc: W L L W W
  • Iasi: L W L W L

 În etapa anterioară, gazdele s-au impus destul de greu în deplasare, contra uneia dintre cele mai modeste trupe din Liga 2, 2-1 la Unirea Constanța. Miercurea Ciuc continuă însă să fie extrem de neinspirată pe teren propriu.

 În acest campionat, ”roș-negrii” au un singur triumf acasă, 3-1 cu Universitatea Cluj, aceasta fiind unica victorie obținută în ultimele zece confruntări oficiale! Totodată, în aceste zece partide, Miercurea Ciuc a primit de fiecare dată minimum un gol! 

Iașul a pierdut în ultimul meci, 0-1, acasă cu Metaloglobus, confirmând că se simte mai bine în deplasare. 9 din cele 12 puncte ale trupei lui Costel Enache au fost adjudecate pe terenuri externe. De altfel, moldovenii au înscris cel puțin o dată în fiecare din ultimele șase deplasări competitive. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Miercurea Ciuc vs Iasi
Pronostic:
O1+
Cota
1.52
Cota finala: 1.52
Profit: 4.16
Stake: 8
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro