Ponturi Pariuri Fotbal Gaz Metan vs Dinamo

Superbet

Gaz Metan-Dinamo

Gaz Metan Mediaș și Dinamo încearcă să iasă de pe locurile periculoase, după ce recent ambele și-au schimbat antrenorii. Înaintea duelului din etapa a 12-a, Gaz Metan este pe 14, cu 8 puncte, în vreme ce dinamoviștii, cu un punct mai puțin, sunt pe penultima poziție.

Dacă ne uităm la ultimele dueluri directe, ne așteaptă un meci în care egalul este exclus. Astfel, nu s-a consemnat nicio remiza în ultimele șapte confruntări, Gaz Metan având trei victorii, față de cele patru obținute de Dinamo. Anul trecut, bucureștenii s-au impus în sezonul regulat, cu 3-1 și 2-1, dar sibienii au învins clar acasă, 4-1, în încleștarea din ”play-out”. 

cota2.ro

Gaz Metan se prezintă diferit de când a fost preluată de Ilie Poenaru. Ardelenii au cedat în etapa trecută, 1-2 la CFR Cluj, după ce au condus cu 1-0 la pauză. În prealabil, de când a venit Poenaru, Gazul câștigase cu 2-1 la Rapid, cu 1-0 în Cupă, la Concordia Chiajna și remizase acasă, 0-0 cu Sepsi.

În altă ordine de idei, medieșenii au consemnat scoruri strânse în 11 din cele 12 confruntări oficiale din acest campiont. Singura victorie scoasă acasă este cea din prima rundă, 1-0, cu CS Mioveni.

  • Gaz Metan: L D W W L
  • Dinamo: W D L W L

În prima partidă oficială de la revenirea la Dinamo a lui Mircea Rednic a fost 2-2 acasă, cu UTA, în condițiile în care bucureștenii au fost egalați pe final, deși avea un om în minus. 

Partea pozitivă pentru oaspeți este că bucureștenii, prin remiza cu UTA, au pus capăt unui șir de șapte eșecuri la rând în Liga 1. Altfel, problemele rămân, în special în defensivă. Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1, cu 26 de goluri primite. ”Alb-roșiii” au ajuns la șase dispute consecutive în Liga 1 cu minimum două goluri încasate/joc. 

Am jucat acest pariu la SUPERBET!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de Lei BONUS!

Obține BONUSUL AICI
Gaz Metan vs Dinamo
Pronostic:
Peste 1.5 goluri în meci, Fiecare echipă va avea peste 0.5 cornere ,Peste 2.5 cartonașe în meci
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 4.90
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro