Ponturi Pariuri Fotbal TSG 1899 Hoffenheim vs 1. FC Köln

BETFAIR SPORTSBOOK

BUNDESLIGA

TSG 1899 Hoffenheim - 1. FC Köln

ETAPA 8


TSG 1899 Hoffenheim si 1. FC Köln se intalnesc in aceasta seara de la ora 21:30 pe ProZero Arena din Sinsheim. Gazdele ocupa pozitia a 11-a in Bundesliga, in timp ce oaspetii sunt pe locul 6. Cei de la Hoffenheim vin dupa o infrangere, scor 1-3, pe Mercedes-Benz Arena, contra celor de la Stuttgart, in timp ce Köln vine dupa o victorie, scor 3-1, pe RheinEnergieStadion, contra ”lanternei rosii”, Greuther Furth.

cota2.ro


TSG 1899 Hoffenheim News

Ermin Bicakcic si Benjamin Hübner sunt absente de lunga durata si din cate se pare, vor mai ”poposi” putin la infirmerie, iar pentru acest meci sunt in afara lotului. Tot in afara lotului e si Marco John care a suferit o accidentare la umar si va fi indisponibil cateva saptamani. Sunt si vesti bune pentru Sebastian Hoeness. Håvard Nordtveit e aproape refacut dupa accidentare, insa e pe lista incertilor si din cate se pare mai are nevoie de cateva zile pentru a se reface complet. Chris Richards a jucat pentru SUA ieri la ora 2:00 in partida cu Costa Rica, dar se pare ca a ajuns in Germania pentru a fi apt pentru acest meci. Diadie Samassekou si Pavel Kaderabek sunt apti pentru acest meci, iar despre acest lucru putem spune si despre Ihlas Bebou si Kevin Akpoguma care tocmai ce au trecut prin COVID-19 si au revenit in programul echipei.


1. FC Köln News

Florian Kainz e apt pentru acest si e posibil sa-l vedem in linia de mijloc a oaspetilor. Dejan Ljubicic a debutat pentru a debutat pentru Austria in preliminariile pentru Mondial, insa e indisponibil pentru acest meci fiind suspect de COVID 19. Timo Hübers e aproape de revenire dupa accidentarea de la glezna, iar Jannes Horn e indisponibil pentru acest duel dupa accidentarea suferita la sold. Jan Thielmann a acuzat niste dureri la stomac, insa se pare ca poate incepe meciul chiar ca titular. Ellyes Skhiri s-a accidentat la genunchi in partida Tunisiei din deplasare, contra Mauritaniei si a fost scos in minutul 71 si nu va putea evolua o perioada.


TSG 1899 Hoffenheim - 1. FC Köln - Probable Lineups

TSG 1899 Hoffenheim (4-4-2) Baumann - Kaderábek; Richards; Vogt; Raum - Baumgartner; Grillitsch; Rudy; Skov - Kramaric; Bebou

1. FC Köln (4-4-2) Horn - Schmitz; Czichos; Meré; Ehizibue - Hector; Thielmann; Özcan; Uth - Modeste; Andersson


TSG 1899 Hoffenheim - 1. FC Köln - Prediction

1. FC Köln pare revitalizata sub comanda lui Steffen Baumgart, iar dovada e acest loc 6 ocupat in acest moment de echipa cu a 4-a ofensiva din Bundesliga dupa colosii Bayern, Dortmund si Leverkusen. Hoffenheim e neinvinsa in ultimele 10 dueluri directe inpotriva celor de la Köln, iar traditia conteaza destul de mult. Am vazut cateva dintre meciurile oaspetilor si mizeaza foarte mult pe faze fixe si centrari deoarece au jucatori inalti in ofensiva, anume Modeste si Andersson sau chiar Uth care urca foarte mult, iar benzile vin foarte mult cu centrari. Daca ne uitam pe statistici, 1. FC Köln a castigat in ultimele 5 meciuri directe de pe ProZero Arena la capitolul cornere avand in 4 dintre cele 5 meciuri cel putin 8 lovituri de colt. Si Hoffenheim are jucatori inalti, in special fundasii si cred ca o sa fie un meci pe cinste cu destul de multe faze fixe. Modeste si Kramaric au cele mai mari medii la tot ce inseamna suturi. In cele 7 meciuri jucate, Kramaric a sutat de 27 de ori spre poarta, cadrand 9 dintre acestea. De partea cealalta, Modeste, in cele 7 meciuri jucate, a sutat de 25 de ori spre poarta, cadrand 7 dintre acestea. De mentionat ca ambii au fost integralisti in toate meciurile. Inafara de partida cu Bayern Munchen cand a avut 10 suturi expediate, 1. FC Köln a livrat in celelalte partide minim 14 faze incheiate cu sut. Ma astept la un meci cu un aport ofensiv foarte bun al celor doua formatii. Au multe calitate in atac si ar trebui sa avem goluri si multe faze de poarta.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
TSG 1899 Hoffenheim vs 1. FC Köln
Pronostic:
1. FC Köln - 12 sau mai multe suturi (pe poarta + pe langa poarta + blocate)
Cota
1.57
Cota finala: 1.57
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro