Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 6.42

BETANO

Bilet Cota 6.42


Leicester - Manchester United - Manchester United ocupa locul 4 in acest moment, la doar 2 puncte distanta de prima pozitie. Leicester e pe 13 in acest moment, cu doar 8 puncte acumulate dupa 7 etape si un golaveraj negativ de -3. Cu un succes, Leicester ar putea urca pana pe 9, insa din punctul meu de vedere e destul de dificil sa castigi contra lui United, in ciuda faptului ca au si ceva probleme de lot: Cavani si Fred sunt la loturile nationale, Diallo si Varane s-au accidentat, iar Maguire si Rashford sunt incerti momenta. Totusi, ”diavolii” au o echipa foarte buna, cu Pogba, Ronaldo, Fernandes, Sancho etc, si cred ca pot castiga partida de astazi.

cota2.ro

Aston Villa - Wolves - Aston Villa practica un joc foarte bun dupa parerea mea si mie personal imi place sa-i vad la lucru pe baietii lui Smith Dean. A plecat Grealish, insa a venit acest Danny Ings care e absolut incantator si s-a integrat imediat la echipa. Wolves a mai pierdut din turatii si parca nu mai e echipa din sezonul trecut. Azi nu se poate baza si pe cativa jucatori importanti precum Trincao, Pedro Neto sau Mosquera. Cred ca prima sansa la victorie o are Aston Villa. Cred ca e echipa ceva mai in forma, joaca pe teren propriu si are si spate aportul fanilor.

SS Lazio - Inter Milano - Meci extrem de tare in Serie A, diseara. Lazio primeste vizita celor de la Inter, echipa care se credea ca nu o sa mai aiba acelasi parcurs ca in sezonul trecut. Totusi, venirea lui Inzaghi a fost de bun augur, iar Inter se poate mandri cu cea mai buna ofensiva din campionat. Sarri face si el ce poate la Lazio si momentan nu sta rau deloc. Consider totusi ca Inter e favorita aici. Multi cunosc stilul de joc al lui Sarri, iar Inzaghi, fost antrenor la Lazio, cunoaste foarte bine jucatorii. Personal, cred ca Inter are prima sansa si se poate impune in duelul de pe Olimpico.

Levante UD - Getafe CF - Acest meci poate intra lejer in categoria ”morti” vs ”raniti” deoarece ambele echipe au inceput jalnic sezonul. Levante a acumulat 4 puncte si e ante-penultima in LaLiga, in timp ce Getafe e lanterna rosie din campionatul spaniol. Sunt si cateva accidentari la ambele formatii insa eu cred ca ar trebui sa vedem fotbal. Getafe are un stil de joc extrem de defensiv, iar in deplasare e catastrofa. Levante mai misca pe teren propriu si eu cred ca are prima sansa. Nu e exclus sa avem si un rezultat de egalitate, avand in vedere cota scazuta pe acest deznodamant. O sa merg totusi pe echipa gazda care are si cateva avantaje.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Leicester vs Manchester United
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.55
Aston Villa vs Wolves
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.62
SS Lazio vs Inter Milano
Pronostic:
DNB 2
Cota
1.55
Levante UD vs Getafe CF
Pronostic:
DNB 1
Cota
1.00
Cota finala: 3.89
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro