Ponturi Pariuri Fotbal Club Brugge vs Manchester City

BETFAIR EXCHANGE

100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link

Club Brugge și Manchester City se întâlnesc astăzi, de la ora 19:45, într-un meci din grupa A a Ligii Campionilor. 

Club Brugge, campioana en-titre a Belgiei, a nimerit în „grupa morții”, dar nu se face deloc de râs. A obținut o remiză pe teren propriu contra lui PSG, cu Messi, Mbappe și Neymar pe teren. S-a încheiat 1-1, dar Brugge a fost formația mai periculoasă, cu un bilanț de 16-9 al ocaziilor de gol. A urmat o victorie senzațională, 2-1 pe terenul lui Leipzig, care a urcat-o pe poziția secundă. Brugge merge ceas și în competiția internă, lider la egalitate de puncte de Royale Union. Philippe Clement este un antrenor fericit, mai ales că astăzi are la dispoziție cea mai bună echipă, fără accidentări sau suspendări. Campioana Belgiei este echipa cu cele mai puține înlocuiri în primele două meciuri din grupele Champions League, doar 5. Clemenent a folosit același prim 11, semn de omogenitate.

cota2.ro

Manchester City pornește din nou ca favorită la câștigarea Ligii Campionilor. Pep Guardiola vrea neapărat trofeul, după ce anul trecut a pierdut finala cu Chelsea. Antrenorul spaniol are un singur indisponibil de marcă, pe Ferran Torres, accidentat. „Cetățenii” nu sunt în cea mai fericită postură în grupă. După demonstrația de forță cu Leipzig, 6-3, a urmat eșecul de la Paris, 0-2, meci în care Messi marca primul gol la PSG. Nici în Premier League nu e un start ideal. City e doar pe 3, cu 17 puncte, două sub Chelsea. A comis deja 3 pași greșiți în primele 8 runde. 

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive

Cele mai interesante informații și statistici înainte de Club Brugge - Manchester City, un duel în premieră în cupele europene, arbitrat de românul Istvan Kovacs: 

• Club Brugge a marcat în toate meciurile jucate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție

• 35 de ocazii de gol și-a creat Manchester City în primele două meciuri din grupă. Ocupă locul 5 în ierarhia generală din acest sezon al Ligii. Nici Brugge nu stă rău, cu 23 de oportunități

• Manchester City a încasat câte două goluri în precedentele două deplasări

• „Cetățenii” au primit gol în ultimele 3 meciuri jucate pe teren străin în Champions League

• va fi primul meci oficial al lui Manchester City în Liga Campionilor împotriva unei formații din Belgia. În toate competițiile, „cetățenii” au întâlnit de 6 ori echipe belgiene. S-au impus în 5 rânduri 

• antrenorul Pep Guardiola a pierdut o singură dată în carieră două deplasări consecutive din Liga Campionilor, în sezonul 2014/2015, când o pregătea pe Bayern

• Mahrez a debutat în Liga Campionilor într-un meci cu Brugge, în 2016. Atunci evolua la Leicester și marca o dublă. Algerianul înscria și la retur. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursă de pariuri sportive din lume, cota pentru ambele formații marchează (GG) este 2.04. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Club Brugge vs Manchester City
Pronostic:
ambele marchează
Cota
2.04
Cota finala: 2.04
Profit: 5.20
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro