Ponturi Pariuri Fotbal PSG vs RB Leipzig

BETFAIR SPORTSBOOK

100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link


PSG - Leipzig, meci din grupa A a Ligii Campionilor, este programat astăzi, de la ora 22:00, pe arena Parc des Princes. 

cota2.ro

Mauricio Pochettino are o misiune dificilă în acest sezon, să asambleze și să țină sub control un lot plin de vedete. Antrenorul argentinian începe să descurce ițele, iar vicecampioana Franței domină competiția internă, 9 victorii în primele 10 meciuri și un avans de 9 puncte față de principala urmăritoare. Miza este însă Liga Campionilor, competiție pe care parizienii încă nu au câștigat-o. Grupa este una complicată, dar victoria de runda trecută, 2-0 contra lui Manchester City, meci care a consemnat și prima reușită a lui Messi, a simplificat mult calculele. PSG e prima după două etape, cu 4 puncte și un golaveraj 3-1. Pochettino nu îi poate folosi astăzi pe Neymar, Di Maria și Paredes. Sergio Ramos nu va debuta nici de data asta, iar Mauro Icardi e incert din cauza problemelor provocate de divorțul de Wanda Nara. Vor fi însă pe teren Mbappe și Messi.

Conducerea lui RB Leipzig, de obicei una extrem de inspirată în alegeri, pare să fi dat chix cu numirea lui Jesse Marsch pe banca tehnică. Vicecampioana Germaniei este ultima în grupa din Liga Campionilor, fără punct și cu 8 goluri încasate, iar în Bundesliga ocupă doar locul 8 după primele 8 runde. Leipzig poate da vina și pe ghionion. Echipa nu joacă deloc urât, dar lipsesc rezultatele. 

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive


PSG și Leipzig se întâlnesc pentru al treilea sezon consecutiv în Liga Campionilor. Au disputat semifinala în sezonul 2019/2020, într-o singură manșă, din cauza pandemiei de coronavirus. Francezii câștigau clar, scor 3-0. Sezonul trecut s-au duelat în grupe, cu victorii împărțite. Alte informații și statistici interesante: 

• PSG a câștigat toate cele 6 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon, indiferent de competiție. Parizienii au înscris de fiecare dată cel puțin două goluri

• Leipzig are 5 deplasări consecutive fără victorie. A primit gol în toate

• ambele meciuri jucate de Leipzig în grupele actualei ediții au fost GG, 3-6 cu Manchester City și 1-2 cu Brugge

• 3 meciuri consecutive cu gol ȘI pasă de gol are Mbappe pentru PSG și naționala Franței. Kylian a înscris deja 5 goluri în Ligue 1, având și 4 assist-uri

• 15.62 ocazii de gol/meci și-a creat Leipzig în acest sezon de Bundesliga. Doar Bayern și Monchengladbach stau mai bine

• PSG impresionează în acest sezon prin eficacitate. Mbappe și compania lovesc cu o precizie de lunetiști, 54% dintre șuturile expediate pe poartă în Ligue 1 fiind goluri. 

Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat gol înscris în ambele reprize, peste 2.5 goluri în meci, ambele echipe marchează, șansă dublă PSG și egal are o cotă de @2.25. 

ASIGURAREA DE PARIU COMBINAT

Pe toată durata lunii Octombrie va fi valabilă asigurarea de pariu combinat în Betfair Sportsbook care vă returnează miza sub formă de bonus până la valoarea de 50 de Ron ZILNIC dacă jucați pariuri combinate pe un singur meci, cu minim 4 selecții, la cotă finală minim 2 și se pierde o singură selecție.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
PSG vs RB Leipzig
Pronostic:
Pariu combinat
Cota
2.25
Cota finala: 2.25
Profit: 6.25
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro