Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.70

BETANO

100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link


FC Porto - AC Milan

cota2.ro

Porto are un singur punct acumulat dupa primele doua etape din faza grupelor, in timp ce AC Milan nu a reusit nici macar un punct. Cele doua echipe par sa se lupte pentru locul 3, in timp ce Liverpool si Atletico Madrid, celelalte echipe din grupa, lupta pentru prima pozitie. Ultimul meci direct dintre Porto si Milan dateaza din 2003, atunci cand italienii s-au impus cu 1-0 in SuperCupa Europei prin golul marcat de Shevchenko in minutul 10. Acest meci e destul de interesant deoarece AC Milan are foarte multi accidentati, iar in poarta se va afla Tatarusanu, deoarece Maignan e accidentat. Avand in vedere aceste lucruri, cred va vor fi foarte atacuri si e posibil sa avem si ceva reusite.

FC Porto – AC Milan, Echipe Probabile.

FC Porto (4-2-3-1): Diogo Costa; Joao Mario, Pepe, Marcano, Wendell; Uribe, Sergio Oliveira; Otavio, Toni Martínez, Luís Díaz; Taremi.

AC Milan (4-2-3-1): Tatarusanu; Calabria, Kjaer, Tomori, Ballo-Toure; Bennacer, Tonali; Saelemaekers, Krunic, Rafael Leao; Giroud.


Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive


FC Shakhtar Donetsk - Real Madrid

Ucrainienii nu au niciun punct acumulat in primele doua etape, in timp ce spaniolii au reusit un succes cu Inter si si-au asigurat 3 puncte. Ambele echipe s-au facut insa de ras cu moldovenii de la Sheriff Tiraspol. Shakhtar a pierdut cu 0-2 la Tiraspol, iar Real a pierdut cu 1-2 chiar pe Bernabeu, in fata acestei echipe care practica un fotbal extrem de bun. Ucrainienii trebuie sa incerce sa obtina ceva din acest duel pentru ca o noua infrangere i-ar oferi sanse foarte mici de a se califica in primavara europeana. Pe de alta parte, o noua infrangere nu ar pica bine nici pentru Real. Shakhtar a castigat ultimele doua dueluri directe si in ambele meciuri am avut reusite. Ma astept ca si astazi sa avem parte de multe goluri.

Sahtior Donetsk – Real Madrid, Echipe Probabile.

Sahtior Donetsk (4-5-1): Pyatov; Dodo, Marlon, Matvienko, Ismaily; Pedrinho, Maycon, Stepanenko, Patrick, Solomon; Tete.

Real Madrid (4-3-3): Courtois; Nacho, Militao, Alaba, Marcelo; Valverde, Casemiro, Kroos; Vinicius, Benzema, Rodrygo.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Porto vs AC Milan
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.34
Sahtior Donetsk vs Real Madrid
Pronostic:
Peste 1.5 goluri
Cota
1.27
Cota finala: 1.70
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro