Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 2.40

BETANO

FC Barcelona - Dynamo Kiev

”Catalanii” vin dupa un succes in campionat, scor 3-1, in fata celor de la Valencia si trebuie mentionat ca in acel meci au aratat destul de bine. Barcelona e fara punct acumulat in grupe si un golaveraj catastrofal: 0-6. Meciul cu trupa lui Lucescu e foarte important si ma astept sa-l trateze ca atare. Nu cred ca daca vor conduce, se vor inchide, ba din contra, cred ca vor incerca sa marcheze cat mai mult, pentru a sta linistiti pe final. E totusi diferenta uriasa intre cele doua formatii si ma astept ca Barcelona sa castige acest duel la minim 2-3 goluri diferenta.

cota2.ro

FC Barcelona – Dynamo Kiev, Echipe Probabile:

FC Barcelona (4-3-3): ter Stegen – Alba, Pique, Lenglet, Roberto – Gavi, Busquets, Jong – Fati, Depay, Dest.

Dynamo Kiev (4-2-3-1): Boyko – Tymchyk, Zabarnyi, Shabanov, Mykolenko – Sydorchuk, Shaparenko – Tsygankov, Buyalskiy, Pena – Garmash.


100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link



SL Benfica - FC Bayern München

Germanii ocupa primul loc in grupa cu 6 puncte din 6 posibile si un golaveraj de 8-0. Benfica e pe 2 cu 4 puncte acumulate si un golaveraj de 3-0. Bayern ramane una dintre cele mai de temut echipe si spun acest lucru pentru ca joaca fiecare meci la victorie clara. Fosta campioana a Europei marcheaza foarte mult in fiecare meci. In ultima etapa de campionat, le-a marcat 5 goluri intr-o repriza celor de la Leverkusen, iar asta spune foarte multe despre aceasta echipa. Benfica merge si ea bine, insa in fata unui astfel de adversar cu un jucator precum Lewandowski, care e si in forma, imi e greu sa cred ca pot obtine ceva. Mizez pe un succes al oaspetilor in acest meci.

SL Benfica – FC Bayern München, Echipe Probabile:

SL Benfica (3-4-3): Vlachodimos – Verissimo, Otamendi, Vertonghen – Gilberto, Weigl, Mario, Grimaldo – Silva, Yeremchuck, Nunez.

FC Bayern München (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Upamecano, Süle, Hernandez – Kimmich, Sabitzer – Gnabry, Müller, Sane – Lewandowski.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC Barcelona vs Dynamo Kiev
Pronostic:
FC Barcelona -1.25 AH
Cota
1.55
SL Benfica vs FC Bayern München
Pronostic:
FC Bayern München -0.75 AH
Cota
1.55
Cota finala: 2.40
Profit: -3.00
Stake: 3
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro