Ponturi Pariuri Fotbal Manchester United vs Atalanta

BETFAIR EXCHANGE

100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link


Manchester United este într-un moment foarte dificil. Vine după 3 pași greșiți consecutivi în Premier League, iar postul lui Ole Gunnar Solskjaer este amenințat. Nici situația din Liga Campionilor nu este mai blândă. „Diavolii rolii” au 3 puncte după primele două runde. Antrenorul norvegian așteaptă și astăzi salvarea de la Cristiano Ronaldo. Transferul portughezului a adus o dependență pe Old Trafford. A marcat două dintre cele 3 goluri ale echipei în Champions League. Are 3 reușite și în campionat. Antrenorul gazdelor nu îi poate folosi astăzi pe Martial, Varane și Diallo, toți cu probleme medicale. 

cota2.ro

Atalanta este un oaspete incomod. Imprevizibila trupă antrenată de Gian Piero Gasperini conduce grupa pentru moment, cu 4 puncte. Vine și după o victorie clară în Serie A, 4-1 pe terenul lui Empoli. Triumful a apropiat formația din Bergamo de top 4. Mai are de recuperat o singură lungime față de AS Roma. Gasperini are mai multe bătăi de cap decât omologul său. Astăzi nu se poate baza pe Djimsiti și Hateboer, ambii cu rupturi. Gosens, Pessina și Toloi sunt la rândul lor accidentați. Practic, 3 dintre fundașii titulari sunt indisponibili, lucru de care United poate profita. 

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive


Manchester United și Atalanta nu s-au întâlnit niciodată într-un meci direct. Cele mai interesante informații și statistici înaintea disputei de pe Old Trafford: 

• United a marcat cel puțin două goluri în precedentele 3 meciuri europene jucate pe teren propriu

• Atalanta a încasat 5 goluri în ultimele două deplasări europene

• Cristiano Ronaldo a marcat 3 goluri contra Atalantei în perioada petrecută la Juventus Torino, în 6 apariții

• 11 goluri a înscris Cristiano Ronaldo în ultimele 10 meciuri disputate pentru club și națională

• 136 de goluri a marcat Cristiano Ronaldo în Champions League. Este golgeterul all-time al competiției

• 2 goluri din 5 ocazii a înscris Ronaldo în actuala ediție a Ligii Campionilor. 

Pe Betfair Exchange, cea mai mare bursa de pariuri sportive din lume, cota pentru cel puțin un gol marcat de Cristiano Ronaldo este @1.94. 

Am jucat acest pariu pe BETFAIR EXCHANGE! Înregistrează-te și ai primul pariu FĂRĂ RISC pe bursă în valoare de 150 de Lei!

Deschide cont AICI la Betfair Exchange
Manchester United vs Atalanta
Pronostic:
Ronaldo marchează
Cota
1.94
Cota finala: 1.94
Profit: 4.70
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro