Ponturi Pariuri Fotbal Benfica vs Bayern Munchen

BETFAIR SPORTSBOOK

100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link


Benfica Lisabona și Bayern Munchen se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei E din UEFA Champions League. 

cota2.ro

Benfica a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în primăvara Ligii Campionilor după victoria clară cu Barcelona, scor 3-0. Clubul portughez a nimerit toate mutările din perioada recentă. Revenirea antrenorului Jorge Jesus și aducerea unor fotbaliști cu mare experiență, în locul clasicelor transferuri din America latină, au transformat-o într-o adevărată forță. Neînvinsă în grupa de Liga Campionilor, Benfica este prima și în competiția internă. Are 21 de puncte după 8 runde, unul peste rivalele Porto și Sporting. Jorge Jesus nu este însă deloc liniștit. Are o mulțime de accidentați, printre ei numărându-se inclusiv golgeterul Seferovic. 

Bayern Munchen a depășit fără probleme primul eșec stagional, 1-2 cu Frankfurt. A urmat o demonstrație de forță împotriva lui Bayer Leverkusen, cu 5 goluri marcate înaintea pauzei. Bavarezii sunt lideri în Bundesliga, cu un punct peste Dortmund. Elevii lui Nagelsmann domină și grupa din Liga Campionilor. Au punctaj maxim după primele două runde și un golaveraj impresionat, 8 goluri înscrise și niciunul primit. Antrenorul bavarezilor are doar doi indisponibili pentru deplasarea de astăzi din Portugalia, pe Goretzka și Davies. 

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive


Cele mai recente meciuri directe dintre Benfica și Bayern s-au disputat în grupele ediției 2018/2019 din Liga Campionilor. Nemții le-au câștigat pe ambele, 2-0 și 5-1. Alte informații și statistici interesante: 

• Benfica a câștigat toate cele 3 meciuri jucate pe teren propriu în acest sezon european. A marcat de fiecare dată cel puțin două goluri: 2-0 cu Spartak, 2-1 cu PSV și 3-0 cu Barcelona

• Bayern este neînvinsă în istoria confruntărilor directe cu Benfica. În cele 4 recente, toate jucate după 2016, bavarezii s-au impus de 3 ori

• Bayern a câștigat ultimele 6 deplasări stagionale, indiferent de competiție. A marcat 30 de goluri în acest interval

• 16 goluri a înscris Robert Lewandowski în cele 12 meciuri oficiale jucate pentru Bayern în acest sezon. A contribuit cu o „dublă” și în week-end, contra lui Leverkusen 

• 3 goluri a marcat Robert Lewandowski în poarta celor de la Benfica în precedentele două meciuri directe

• 25 de lovituri de la colțul terenului a obținut Bayern Munchen în ultimele 3 meciuri oficiale.


Pe Betfair Sportsbook, pariul combinat Bayern câștigă & ambele înscriu & Lewandowski marchează & Bayern are multe cornere decât Benfica, are o cotă de @4.74.

ASIGURAREA DE PARIU COMBINAT

Pe toată durata lunii Octombrie va fi valabilă asigurarea de pariu combinat în Betfair Sportsbook care vă returnează miza sub formă de bonus până la valoarea de 50 de Ron ZILNIC dacă jucați pariuri combinate pe un singur meci, cu minim 4 selecții, la cotă finală minim 2 și se pierde o singură selecție.

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Benfica vs Bayern Munchen
Pronostic:
2 & ambele înscriu & Lewandowski marcator & Bayern mai multe cornere
Cota
4.74
Cota finala: 4.74
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro