Biletul Zilei format din 4 meciuri la cota 4.58

BETANO

PSV Eindoven și AS Monaco se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei B din Europa League. 

PSV are un sezon bun până în acest punct. Singura nereușită a fost cea din play-off-ul Ligii Campionilor, eliminată la limită de Benfica, 2-1 la general. În Eredivisie ține aproape de campioana Ajax, 21 de puncte în 9 runde, unul sub lider. Formația din Eindhoven este prima în grupa din Europa League, cu 4 puncte, victorie cu Sturm Graz și remiză cu Real Sociedad. Ritmul impus de antrenorul Roger Schmidt face însă și victime. În afara lui Sangare, suspendat, alți 6 jucători sunt astăzi incerți din cauza problemelor medicale. 

cota2.ro

AS Monaco a ratat într-un mod dramatic prezența în grupele Champions League, din cauza unui autogol al lui Aguilar, în prelungirile returului play-off-ului cu Sahtior. Formația din Principat a resimțit șocul și are probleme și în Ligue 1, acolo unde ocupă poziția a 10-a după primele 10 runde. Postul lui Niko Kovac este în pericol, așa că un parcurs bun în Europa League ar fi esențial. 

• ultimul meci oficial dintre AS Monaco și PSV datează din martie 2005, din optimile Ligii Campionilor. Olandezii câștigau atunci ambele manșe, 2-0 și 1-0. Aveau o echipă senzațională cu nume precum Cocu, Van Bommel, Farfan, Park sau Vennegoor of Hesselink

• în ultimele 9 meciuri jucate de PSV s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri. Precedentele 6 partide oficiale au fost GG

• 5 din ultimele 6 deplasări ale lui AS Monaco au fost GG

• 20.33 ocazii de gol/meci și-a creat PSV în meciurile din Eredivisie, una dintre cele mai ridicate medii din Europa. 

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci are o cotă de @1.45.

100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link

Fenerbahce Istanbul și Royal Antwerp sunt adversare astăzi, de la ora 19:45, în grupa D din Europa League. 

Fenerbahce a investit masiv în perioadă de mercato din vară. Vrea să întrerupă seceta de pe plan intern. Deși e cea mai titrată echipă, cu 28 de titluri, a cucerit ultimul trofeu în 2014. Pe lângă starurile Ozil sau Pelkas, au sosit Diego Rossi, extremă cotată la 16 milioane de euro, sau Mergim Berisha, atacant de la RB Salzburg. Startul în competiția internă este promițător. Fener a condus clasamentul până în week-end-ul trecut, când a fost învinsă de Trabzonspor, scor 1-3. În Europa, situația e mai complicată, un singur punct strâns după disputele cu Olympiakos și Eintracht Frankfurt.

Și Antwerp a construit un lot foarte interesant, cu multe nume cunoscute. Printre ele se numără Viktor Fischer, fosta mare speranță a lui Ajax, Radja Nainggolan, împrumutat de la Inter, Ally Samatta, adus sub formă de împrumut chiar de la Fener, sau atacantul Michel Frey, o adevărată mașinărie de goluri în actuala stagiune. A înscris 12 goluri în 11 apariții în campionat. Antwerp este pe 4 în Jupiler League, cu 20 de puncte, două sub lider. În Europa League a pierdut ambele dispute. 

• în ultimele 5 meciuri jucate de Fenerbahce s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri

• 7 din ultimele 8 deplasări ale lui Antwerp au fost GG

• 5.36 șuturi pe poartă este media lui Antwerp în meciurile din acest sezon de Jupiler League. Fenerbahce are o medie asemănătoare în Turcia, 5 lovituri cadrate/meci

• 3.3 goluri/meci este media în meciurile lui Antwerp din acest sezon

• Michael Frey, atacantul lui Antwerp, a marcat în 6 din ultimele 7 meciuri de campionat.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.44.

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive

Betis Sevilla și Bayer Leverkusen se întâlnesc în derby-ul zilei din Europa League, astăzi, de la ora 19:45. 

Betis este una dintre echipele cu cel mai frumos joc din Spania. Filosofia antrenorului Manuel Pellegrini, una bazată pe o posesie prelungită, s-a potrivit perfect cu calitățile fotbaliștilor. Andaluzii ocupă locul 8 în La Liga, cu 15 puncte obținute în 9 partide. Sunt la doar două puncte de locul secund. Parcursul este și mai bun în Europa League, două victorii spectaculoase, 4-3 cu Celtic și 3-1 cu Ferencvaros.

Moralul lui Bayer Leverkusen a fost zdruncinat serios în week-end, când a încasat 5 goluri în prima repriză a disputei cu Bayern Munchen. „Farmaciștii” au însă un start de sezon peste așteptări. Ocupă locul 3 în Bundesliga, la doar 3 puncte de lider, și conduc grupa din Europa League. Au punctaj maxim și golaveraj 6-1 după primele două runde. 

• 8 goluri a marcat Betis în ultimele 3 meciuri disputate acasă, pe Estadio Benito Villamarin

• Leverkusen a câștigat ultimele 4 deplasări, cu adevărate demonstrații de forță: 4-1 cu Augsburg, 3-1 cu Stuttgart, 4-0 cu Celtic și 4-0 cu Bielefeld

• 4.1 goluri este media în disputele în care a fost implicată Leverkusen în acest sezon

• Betis este a doua cea mai ofensivă formație din La Liga, după Real Madrid. Și-a creat 16.22 ocazii de gol/meci și a expediat 5.67 șuturi pe spațiul porților adverse.

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscris sau peste 2.5 goluri în meci este @1.37.

2000 de Lei BONUS 200% din prima depunere la pariuri sportive + 500 de rotiri GRATIS! Ofertă bombă, Click AICI pentru încasare!

Lokomotiv Moscova și Galatasaray se înfruntă astăzi, de la ora 22:00, în runda cu numărul 3 a grupei E din Europa League. 

Lokomotiv Moscova, ocupanta locului 3 în ultimul sezon din Rusia, traversează o formă îngrijorătoare. Are o serie de 6 meciuri consecutive fără victorie, lucru care a dus la înlocuirea antrenorului. Săptămâna trecută a fost instalat pe bancă neamțul Markus Gisdol, fost manager la Hoffenheim, Hamburg sau Koln. Rezultatele sunt cu atât mai nemulțumitoare, cu cât în ultima perioadă de mercato au fost cheltuiți peste 30 de milioane de euro în achiziția de jucători. Lokomotiv ocupă locul 5 în prima ligă a Rusiei, cu 18 puncte obținute în 11 partide. În Europa League a obținut un singur punct, remiza de pe teren propriu contra lui Marseille, 1-1. 

Galatasaray a nimerit într-o grupă infernală, cu două echipe care își propun câștigarea trofeului, Lazio și Marseille. Echipa românilor Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan a obținut însă 4 puncte din disputele cu cele două și este liderul grupei E. Gruparea „Cim-Bom” și-a revenit și în competiția internă. A câștigat ultimele 3 partide și a ajuns la 17 puncte, 4 sub liderul Trabzonspor.

• 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Lokomotiv Moscova pe teren propriu au fost GG

• în 4 dintre ultimele 5 deplasări ale lui Galatasaray s-au înscris peste 2.5 goluri

• 2.9 goluri s-au marcat, în medie, în disputele lui Galatasaray din competiția internă

• 14.89 ocazii de gol/meci și-a creat Galatasaray în acest sezon al Superligii turce. Doar Trabzonspor îi este superioară. 

Pe Betano, cota pentru ambele echipe înscriu sau peste 2.5 goluri în meci este @1.60. 

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
PSV Eindhoven vs AS Monaco
Pronostic:
Ambele Marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.45
Fenerbahce vs Royal Antwerp
Pronostic:
Ambele Marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.44
Betis Sevilla vs Bayer Leverkusen
Pronostic:
Ambele Marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.37
Lokomotiv Moscova vs Galatasaray
Pronostic:
Ambele Marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.60
Cota finala: 4.58
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro