Ponturi Pariuri Fotbal Petrolul Ploiești vs CSA Steaua București

BETFAIR SPORTSBOOK

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive


Petrolul Ploiești și CSA Steaua București se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în derby-ul etapei cu numărul 11 din Liga 2. 

cota2.ro

Petrolul este liderul ligii secunde, cu 27 de puncte din 30 puse în joc. Acest lucru a fost posibil pentru că ploieștenii au înțeles, în sfârșit, că strategia din anii trecuți era complet greșită. În fiecare pauză competițională se aducea un lot nou de jucători. Până se închegau relațiile de joc, obiectivul era deja compromis. Acum, și din cauza unor probleme financiare, au rămas în mare parte aceiași fotbaliști care au dus greul sezonul trecut. Antrenorul Nicolae Constantin s-a mulat perfect pe calitățile lor, iar rezultatul se vede în clasament. Lotul este al doilea ca valoare din liga secundă, cotat la peste 4 milioane de euro. Este un mix interesant între fotbaliști experimentați precum Eugeniu Cebotaru, venit de la Clinceni, sau Valentin Țicu, fotbalist convocat regulat la loturile naționale de tineret. 

Clubul Sportiv al Armatei Steaua, denumirea pe care CNA a cerut-o în cazul clubului „militar”, este cea mai bună nou-promovată. Deși nu are drept de a urca în Liga 1, formația lui Daniel Oprița ocupă locul 5, unul de play-off, cu 21 de puncte. Lotul bucureștenilor este mai slab cotat, dar este are în componență jucători extrem de interesanți. Cel care s-a evidențiat în prima parte a sezonului este atacantul Bogdan Chipirliu, autor a 8 goluri. Ocupă locul secund în clasamentul golgeterilor, după Chică-Roșă de la FC Buzău. 

100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link

În actualele forme de organizare, Petrolul și Steaua nu s-au întâlnit niciodată într-un meci direct. Cele mai interesante informații și statistici: 

• 25 de goluri a înscris Petrolul în primele 10 etape din acest sezon. Doar FC Buzău are un atac mai bun 

• CSA Steaua a înscris și ea 17 goluri, o medie de 1.7 reușite/partidă

• Petrolul și Steaua au câte un singur meci fără gol marcat în acest sezon

• 3 din ultimele 4 deplasări ale Stelei au fost GG

• Petrolul a înscris cel puțin 2 goluri în fiecare meci jucat pe teren propriu în actualul campionat.

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat 1X și ambele formații marchează (GG) este @2.35. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Petrolul Ploiești vs CSA Steaua București
Pronostic:
1X & Ambele Marchează
Cota
2.35
Cota finala: 2.35
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro