Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.70

BETANO

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive


FC U Craiova 1948 - Gaz Metan Mediaș

cota2.ro

Gazdele tranverseaza o forma slaba in acest moment, in timp ce cei de la Gaz Metan vin dupa un succes important cu Dinamo. FCU l-a demis pe Adi Mutu si l-a instalat la carma echipei pe Flavius Stoican, un antrenor care e axat foarte mult pe defensiva, mai exact sa nu primeasca gol. Mediasul il are pe Deaconu, un mijlocas cu un sut senzational care poate oricand sa schimbe soarta unui meci printr-o executie de exceptie, asa cum a fost si in meciul cu Dinamo. Imi e greu sa cred in primul rand ca gazdele vor invinge astazi, desi sunt cotati ca favoriti. Personal, cred ca Gaz Metan are o echipa mai buna si mai experimentata si ma astept sa scoata punct sau puncte din acest meci.

FC U Craiova 1948 - Gaz Metan Mediaș, Echipe Probabile:

FC U Craiova 1948 (4-3-3): Mogosanu – Paramatti, Kovacic, Huyghebaert, Busu – Marquet, Asamoah, Van Durmen – Sidibe, Balan, Baeten.

Gaz Metan Mediaș (4-2-3-1): Valceanu – Trif, Yuri, Matricardi, Romeo – Junior, Alceus – Gradinaru, Deaconu, Horsia – Sarr.


100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link


FC Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova

Chindia vine dupa un egal cu Botosani pe ”Municipal”, dupa un meci in care nu prea a contat. Moldovenii si-au creat foarte multe ocazii de gol, insa norocul a fost de partea targovistenilor. Universitatea Craiova joaca un fotbal foarte bun in acest moment, iar mana lui Reghecampf incepe sa se vada, dupa parerea mea. Jucatorii alearga foarte mult, isi doresc sa castige fiecare minge si asta conteaza foarte mult. Chindia are cativa jucatori destul de interesanti, insa imi e greu sa cred ca azi vor reusi mare lucru. La capitolul meciuri directe, culmea, targovistenii stau mai bine, insa dupa parerea mea, meciul de astazi o sa fie diferit si spun asta pentru ca am in vedere forma celor doua echipe care e de partea oaspetilor.

FC Chindia Târgoviște - Universitatea Craiova, Echipe Probabile:

FC Chindia Târgoviște (4-4-2): Cabuz – Capusa, Celea, Iacob, Martac – Corbu, Dulca, Serban, Cherchez – Florea, Popa.

Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Capatana, Gaman, Sreciu, Bancu – Nistor, Cretu, Houri – Gustavo, Ivan, Markovic.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
FC U Craiova 1948 vs Gaz Metan Mediaș
Pronostic:
Gaz Metan Mediaș +1.0 AH
Cota
1.31
FC Chindia Târgoviște vs Universitatea Craiova
Pronostic:
Universitatea Craiova 0.0 AH
Cota
1.30
Cota finala: 1.70
Profit: -7.00
Stake: 7
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro