Ponturi Pariuri Fotbal Brighton & Hove Albion vs Manchester City

BETANO

Brighton & Hove Albion - Manchester City

Brighton are un start foarte bun de sezon, insa daca ne uitam pe meciurile disputate putem vedea ca a intalnit adversari din partea a doua a clasamentului, cu mici exceptii. Manchester City vine dupa un succes clar in UEFA Champions League, scor 5-1 pe terenul celor de la Club Brugge. Manchester City are de luat si o revansa in fata celor de la Brighton dupa ce in luna Mai a acestui an a fost invinsa pe Amex Stadium cu 3-2. Din punctul meu de vedere, va fi un meci in care Manchester City va ataca foarte mult, iar Brighton va incerca sa stea la panda si sa replice prin contraatacuri taioase. O astfel de abordare e extrem de dificila, mai ales in fata unui adversar de calibrul celor de la Manchester City.

cota2.ro


100 de RON freebet FĂRĂ DEPUNERE dacă te înregistrezi prin acest link


Brighton & Hove Albion - Manchester City, Echipe Probabile

Brighton & Hove Albion (3-5-2): Sanchez – Duffy, Dunk, Burn – Veltman, Gross, Lallana, Bissouma, Cucurella – Trossard, Maupay.

Manchester City (4-3-3): Ederson – Walker, Dias, Ake, Cancelo – Bernardo Silva, Rodri, Gundogan – Gabriel Jesus, De Bruyne, Grealish.

Pontul meu pentru acest meci este ”Manchester City -1.0 AH”. Ma astept la un recital de goluri din partea echipei lui Guardiola contra unei echipe care sta bine defensiv si in fata careia are de luat o revansa. Consider ca acest pont merita jucat, iar eu ii ofer o incredere extrem de mare.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Brighton & Hove Albion vs Manchester City
Pronostic:
Manchester City -1.0 AH
Cota
1.70
Cota finala: 1.70
Profit: 7.00
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro