Ponturi Pariuri Fotbal Sampdoria vs Atalanta

BETFAIR SPORTSBOOK

Sampdoria și Atalanta se întâlnesc astăzi, de la ora 19:30, în runda cu numărul 10 din Serie A. 

Sampdoria a făcut o mutare riscantă în vară. L-a instalat antrenor pe Roberto D'Aversa, cel care retrogradase cu Parma. Este un adept al fotbalului ofensiv, dar cu mari carențe în apărare. Acest lucru este evident și în meciurile scurse din actuala stagiune. Sampdoria a marcat 13 goluri, dar a încasat 17 și ocupă locul 15 în Serie A. Runda trecută a obținut o victorie importantă, 2-1 contra celor de la Spezia. A fost meciul de debut al lui Radu Drăgușin, fundaș central împrumutat de la Juventus. Cel mai bun fotbalist din acest start de sezon este extrema Antonio Candreva. Fostul internațional italian are 4 goluri și 3 pase decisive.

cota2.ro

Atalanta, „gașca nebună” a ultimelor sezoane din fotbalul italian, scârție în ultima vreme. Gian Piero Gasperini are în continuare un lot extraordinar, iar lucrurile vor reveni cu siguranță pe făgașul normal. Trupa din Bergamo e pe locul 5 în Serie A, cu 15 puncte obținute în 9 runde. În Liga Campionilor ocupă locul 3 într-o grupă foarte echilibrată, condusă de Manchester United, cu 6 puncte. Urmează Atalanta și Villarreal cu câte 4 și Young Boys cu 3. Antrenorul oaspeților are în continuare probleme în defensivă. Djimsiti, Gosens și Hateboer sunt accidentați. 

Sezonul trecut, victoriile în meciurile directe au fost împărțite. Sampdoria s-a impus la Bergamo, scor 3-1, iar Atalanta a câștigat returul, 2-0.

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive

Alte informații și statistici interesante:

• în ultimele 7 meciuri oficiale jucate de Sampdoria s-au marcat de fiecare dată peste 2.5 goluri

• ultimele 4 partide ale Sampdoriei au fost GG

• și cele mai recente 4 meciuri disputate de Atalanta au fost GG

• Atalanta a înscris în ultimele 13 deplasări. 9 din ultimele 10 meciuri pe teren străin au fost GG

• 14.56 ocazii de gol/meci și-a creat Atalanta în acest sezon. Doar Roma și Milan îi sunt superioare

• Sampdoria este formația care a permis adversarelor cele mai multe șuturi pe spațiul porții, 48 în acest sezon de Serie A. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat ambele formații marchează și peste 2.5 goluri înscrise în meci (GG3+) este @1.87. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Sampdoria vs Atalanta
Pronostic:
Ambele marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
1.87
Cota finala: 1.87
Profit: 6.09
Stake: 7
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro