Ponturi Pariuri Fotbal Lazio vs Fiorentina

BETFAIR SPORTSBOOK

Lazio Roma și Fiorentina se înfruntă în runda cu numărul 10 din Serie A, astăzi, de la ora 21:45. 

Lazio este echipa contrastelor în mandatul lui Maurizio Sarri. Biancoceleștii trec rapid de la o victorie clară în derby-ul cu Roma la o umilință ca cea din week-end, când au pierdut 1-4 la Verona. În urma acelui rezultat au pierdut poziții bune în clasament. Ocupă acum locul 8, cu 13 puncte. Situația nu este însă disperată. Distanța până la top 4 e mică, de doar două puncte. Sarri mai primește și vești bune. Și-a recuparat aproape toți accidentații și poate folosi o echipă aproape de cea standard. Asta înseamnă că Ciro Immobile, golgeterul la zi din Serie A, va fi ajutat de Milinkovic-Savic (3 goluri) sau de Felipe Anderson (3 reușite). 

cota2.ro

Fiorentina are cel mai bun lot din ultimele sezoane, iar dovada e în clasament. După 3 ani consecutivi în care a încheiat în a doua jumătate din Serie A, acum se află pe poziția a 7-a. Stagiunea trecută a bifat contraperformanța unui golaveraj negativ, -12. Dacă Lazio îl are pe Immobile, violeții defilează cu sârbul Dusan Vlahovic. Cel mai curtat fotbalist din Serie A în acest moment are 5 goluri și o pasă decisivă. 

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive

Sezonul trecut, echipele gazdă au profitat de avantajul terenului propriu. A fost 2-1 pentru Lazio pe Stadio Olimpico și 2-0 pentru Fiorentina la retur. Alte informații și statistici relevante: 

• Lazio a câștigat precedentele 4 meciuri jucate acasă cu Fiorentina. Ultime două au fost cu același scor, 2-1

• toate meciurile jucate de Lazio pe teren propriu în acest sezon au fost GG

• Lazio a înscris 14 goluri în cele 4 meciuri jucate pe Stadio Olimpico în actuala stagiune

• Lazio și Fiorentina au medii bune în ceea ce privește ocaziile de gol create în fiecare meci, peste 12.00.

• Lazio e prima în Serie A la capitolul șuturi pe spațiul porții, cu o medie de 5.33 execuții cadrate, la egalitate cu Inter și Napoli. 

Pe Betfair Sportsbook, cota pentru pariul combinat ambele formații marchează și peste 2.5 goluri în meci (GG3+) este @2.02. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Lazio vs Fiorentina
Pronostic:
Ambele marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
2.02
Cota finala: 2.02
Profit: -5.00
Stake: 5
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro