Ponturi Pariuri Fotbal Betis Sevilla vs Valencia

BETFAIR SPORTSBOOK

Betis Sevilla și Valencia se întâlnesc astăzi, de la ora 21:00, în runda cu numărul 11 din La Liga. 

Betis Sevilla este una dintre cele mai plăcute echipe de plan secund din marile campionate ale Europei. Manuel Pellegrini a construit o trupă orientată către ofensivă indiferent de adversar, cu un joc total, posesie prelungită și pressing agresiv pentru recuperarea balonului. Rezultatele sunt în concordonanță cu fotbalul prestat. Andaluzii ocupă locul 5 în La Liga și au 7 puncte într-o grupă complicată în Europa League, cu Leverkusen, Celtic și Ferencvaros. Împart fotoliul de lider cu nemții. Antrenorul argentinian are întreg lotul la dispoziție pentru meciul de astăzi. 

cota2.ro

Valencia pornise ca din tun în acest campionat și părea să dea uitării problemele financiare. „Liliecii” era lideri după 4 runde, apoi a venit declinul. Acum ocupă doar locul 11, cu 13 puncte. Nu au mai câștigat de 7 meciuri, dar au fost protagoniștii unor partide spectaculoase. Au pierdut dramatic cu Real, scor 1-2, și au condus-o pe Barcelona, chiar pe Camp Nou. Ofensiva lui Pepe Bordalas este una cu potențial, având 15 goluri înscrise. E firesc, dacă ne uităm la numele de acolo, fotbaliști aflați la vârsta ideală, între 24 și 27 de ani, precum Maxi Gomez, Marcos Andre sau Helder Costa. 

Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive

Sezonul trecut, Betis Sevilla a obținut 4 puncte din disputele cu Valencia. A fost 2-0 în deplasare și 2-2 pe Benito Villamarín. Alte informații și statistici interesante: 

• 4 din ultimele 5 meciuri directe au fost GG3+

• 5 din ultimele 6 deplasări ale Valenciei au fost GG

• 23 de goluri s-au marcat în precedentele 5 meciuri directe jucate pe Estadio Benito Villamarin. Toate au fost GG3+

• 15.6 ocazii de gol/meci și-a creat Betis în acest sezon. Doar Real Madrid îi este superioară la acest aspect

• Valencia ocupă locul 6 în ierarhia ocaziilor de gol, cu o medie de 11.8/partidă. 

Pe Betfair sportsbook, cota pentru pariul combinat ambele formații marchează și peste 2.5 goluri în meci (GG3+) este @2.17. 

Am jucat acest pariu la BETFAIR!

Deschide un cont ACUM și ai BONUS până la 550 de Lei!

Înregistrează-te la Betfair AICI
Betis Sevilla vs Valencia
Pronostic:
Ambele marchează & Peste 2.5 goluri
Cota
2.17
Cota finala: 2.17
Profit: 5.85
Stake: 5
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro