Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.69

BETANO

Universitatea Craiova - CS Mioveni

Trupa lui Laurentiu Reghecampf pare sa-si fi gasit in sfarsit apetitul pentru gol si organizarea defensiva. Oltenii vin dupa 6 victorii consecutive in care au marcat de 18 ori si nu au incasat nici macar un gol, iar acest lucru e un mare plus. Mihai Roman si Elvir Koljic au revenit in primul 11 al Universitatii, iar lucrurile par sa mearga foarte bine pentru aceasta echipa. Cei de la Mioveni nu au iesit cu nimic in evidenta, poate doar cu declaratiile despre arbitri. Acestia nu au obtinut nici macar un succes in ultimele 8 meciuri oficiale, iar jocul e unul slab. Imi e greu sa cred ca oaspetii pot scoate macar un punct din aceasta deplasare contra celei mai in forma echipe din campionat si chiar daca se joaca fara spectatori, eu cred ca Universitatea o sa se impuna in acest duel.

cota2.ro

Universitatea Craiova - CS Mioveni, Echipe Probabile:

Universitatea Craiova (4-3-3): Pigliacelli – Capatana, Bancu, Screciu, Gaman – Nistor, Houri, Cretu – Ivan, Markovic, Campanu.

CS Mioveni (3-5-2): Ducan – Garutti, Oancea, Balaur – Oancea, Dumitriu, Dat, Veres, Buziuc – Rusu, Blanaru.


Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive


Manchester City - Crystal Palace FC

”Cetatenii” vin dupa eliminarea din EFL Cup, iar Guardiola cu siguranta nu-si mai doreste astfel de pasi gresiti pentru echipa sa. Adversara de astazi e Crystal Palace, o echipa care a incasat minim doua goluri in ultimele 8 vizite pe ”Etihad”. Manchester City are o echipa nemaipomenita si imi e greu sa cred ca o sa avem alt deznodmant. Oaspetii tocmai si-au prezentat academia de juniori, o academie ultra-moderna insa care e de viitor. Trupa lui Guardiola e departe de sezoanele precedente cand in etapa a 9-a se distra in Premier League, iar asta se datoreaza celorlalte forte din Premier League. Crystal Palace e victima sigura in acest duel, cel putin eu asta cred. Diferenta de valoare e net in favoarea gazdelor, care cred ca se vor impune lejer, la 2-3 goluri diferenta.

Manchester City - Crystal Palace FC, Echipe Probabile:

Manchester City (4-3-3): Ederson – Cancelo, Laporte, Dias, Walker – Silva, Rodri, De Bruyne – Grealish, Foden, Jesus.

Crystal Palace FC (4-3-3): Guaita – Mitchell, Guehi, Andersen, Ward – McArthur, Milivojevic, Gallagher – Zaha, Benteke, Olise.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Universitatea Craiova vs CS Mioveni
Pronostic:
1
Cota
1.34
Manchester City vs Crystal Palace FC
Pronostic:
Manchester City marcheaza peste 1.5 goluri
Cota
1.26
Cota finala: 1.69
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro