Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.81

BETANO

1. FC Union Berlin - FC Bayern München

”Bavarezii” vin dupa esecul drastic din partida cu Borussia Monchengladbach din Cupa Germaniei, scor 0-5. Bayern e insa pe prima pozitie in Bundesliga, cu cea mai buna ofensiva si a doua cea mai buna defensiva, dupa cea a lui Freiburg. De partea cealalta, Union Berlin reuseste un start de sezon bun, ocupand in acest moment un onorabil loc 5, insa abia a trecut un sfert din etapele acestui sezon, iar drumul este enorm de lung. In ultimele doua meciuri directe, Bayern nu a reusit sa o invinga pe Union, iar azi ma astept sa se intample acest lucru. Campioana en-titre are de luat niste revanse si cred ca le vor lua cu varf si indesat.

cota2.ro

1. FC Union Berlin - FC Bayern München, Echipe Probabile:

1. FC Union Berlin (3-4-1-2): Luthe – Jaeckel, Knoche, Baumgartl – Trimmel, Möhwald, Prömel, Gießelmann – Haraguchi – Kruse, Awoniyi.

FC Bayern München (4-2-3-1): Neuer – Pavard, Upamecano, Süle, Davies – Kimmich, Goretzka – Gnabry, Müller, Sane – Lewandowski.


Încasează AICI 50 de Ron GRATIS FĂRĂ DEPUNERE la pariuri sportive


Liverpool FC - Brighton & Hove Albion

Liverpool a inceput foarte bine sezonul si ocupa in acest locul 2, la doar un punct distanta de prima pozitie. Liverpool e singura echipa neinvinsa din Premier League, pana in acest moment, iar eu ma astept ca dupa aceasta etapa, lucrurile sa ramana la fel. Brighton a inceput fulminant sezonul cu cateva victorii importante, insa s-au stins ulterior cu cateva egaluri, iar week-end-ul trecut, Manchester City ”le-a scos fotbalul din cap”, urmand ca in cursul saptamanii sa fie eliminati de Leicester din EFL Cup. Diferenta dintre Liverpool si Brighton e una destul de mare, insa ”cormoranii” au avut de multe ori probleme cu aceasta echipa. Ma astept ca lucrurile sa stea diferit azi si sa vedem un succes clar al gazdelor, pe Anfield.

Liverpool FC - Brighton & Hove Albion, Echipe Probabile:

Liverpool FC (4-3-3): Alisson – Robertson, Van Dijk, Konate, Arnold – Milner, Keita, Henderson – Firmino, Jota, Salah.

Brighton & Hove Albion (3-5-2): Sanchez – Veltman, Dunk, Burn – March, Gross, Lallana, Moder, Cucurella – Trossard, Maupay.

Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
1. FC Union Berlin vs FC Bayern München
Pronostic:
FC Bayern München -1.0 AH
Cota
1.44
Liverpool FC vs Brighton & Hove Albion
Pronostic:
1
Cota
1.26
Cota finala: 1.81
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro