Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.87

BETANO

Rapid și FC U Craiova 1948 se întâlnesc în runda cu numărul 14 din Liga 1, astăzi, de la ora 20:30. 

Rapid a avut cel mai bun start de sezon din istoria clubului, dar s-a sufocat pe parcurs. Cu o singură victorie în ultimele 7 runde, giuleștenii au ieșit pentru moment din zona play-off-ului. Sunt pe locul 7, cu 22 de puncte. Pentru meciul de astăzi, programat pe arena din Mioveni, Mihai Iosif are doar doi indisponibili, pe Petre Goge și Nicolae Carnat. 

cota2.ro

FC U Craiova a obținut o victorie mare runda trecută, 2-0 contra lui Gaz Metan. A fost primul meci câștigat în mandatul lui Flavius Stoican, antrenorul care i-a luat locul lui Adrian Mutu. Oltenii încă sunt într-o zonă periculoasă. Au 12 puncte și ocupă locul 12, cu un golaveraj negativ, 10 goluri înscrise și 14 încasate. 

Sezonul trecut, când ambele evoluau în liga secundă, Rapid și FC U Craiova s-au întâlnit de 3 ori. Toate meciurile au fost câștigate de olteni. Loturile s-au schimbat însă radical din acel moment. Cele mai interesante informații și statistici: 

• jucătorii Rapidului au văzut 43 de cartonașe galbene și 3 roșii în primele 13 meciuri din acest sezon de Liga 1. Nicio altă formație nu a încasat mai multe avertismente

• 30 de cartonașe galbene și două roșii au văzut jucătorii lui FC U Craiova în acest sezon

• 5 cartonașe galbene au fost arătate în ultimul meci al Rapidului din Liga 1, remiza 1-1 cu Dinamo

• 6.25 cartonașe galbene/meci a arătat Iulian Călin, arbitrul de astăzi, în ultimele 4 partide din Liga 1.

Pe Betano, cota pentru peste 4.5 cartonașe galbene în meci este 1.53.

Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!

UTA Arad și Chindia Târgoviște se întâlnesc astăzi, de la ora 17:30, în etapa cu numărul 14 din Liga 1. 

UTA este formația cu cea mai bună defensivă din Liga 1, la egalitate cu liderul CFR Cluj. Puși excelent în teren de Laszlo Balint, arădenii au încasat doar 8 goluri în 13 runde și ocupă locul 6, cu 23 de puncte. O eventuală victorie astăzi i-ar urca până pe poziția a 4-a, peste Voluntari și Botoșani. Antrenorul gazdelor nu are nicio problemă de lot. 

Chindia vine după o serie complicată de meciuri. A obținut doar două puncte în ultimele 4 dispute și a căzut până pe locul 10, cu 14 puncte. Principala problemă a dâmbovițenilor este ofensivă. Emil Săndoi organizează excelent pe plan defensiv, dar nu are soluții pentru a marca. Chindia a punctat doar de 8 ori în primele 13 runde, cel mai slab atac. Oaspeții de astăzi vin și fără câțiva jucători importanți la Arad. Baxevanos, Cornel Dinu și Cherchez sunt accidentați. 

• UTA a câștigat ultimele două meciuri de campionat, 1-0 cu FC U Craiova și 3-0 cu Clinceni

• UTA are un singur eșec pe teren propriu în acest sezon, în fața campioanei CFR Cluj. A încasat doar 4 goluri în 7 partide jucate pe arena Francis Neuman

• Chindia are un bilanț teribil în deplasare, 6 puncte în 7 meciuri. A marcat doar două goluri

• 9 ocazii de gol și-a creat Chindia în precedentele 3 deplasări, o medie incredibil de mică, doar 3 oportunități/partidă

• în ultimele 3 meciuri jucate acasă, UTA și-a creat 27 de ocazii. 

Pe Betano, cota pentru victoria celor de la UTA sau un rezultat de egalitate (1X) este @1.22.


Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Rapid București vs U Craiova 1948
Pronostic:
Peste 4.5 cartonașe
Cota
1.53
UTA Arad vs Chindia Târgoviște
Pronostic:
1X
Cota
1.22
Cota finala: 1.87
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro