Biletul Zilei format din 3 meciuri la cota 3.74

UNIBET

De astăzi,voi posta in fiecare zi a acestei luni,o cota de 3+,care,sper eu,că la sfârșit de lună să-mi aducă profit.Voi selecta câteva evenimente in care eu am cea mai mare încredere,în ziua respectivă. Voi denumii ,,Cota 3 zilnică",acest proiect.


cota2.ro

1.Rayo Valecano-Celta Vigo


Nou promovata din Madrid,are un start foarte bun de campionat.După 11 etape,se situează pe locul 6 cu 19 puncte acumulate. Cinci meciuri a disputat pe teren propriu,obținând tot atâtea victorii,și având un golaveraj excelent(15-2) cu doar două goluri primite!.E adevărat,totuși,că nu a întâlnit echipe mari,doar in ultimul meci a întâlnit pe Barcelona,pe care a invins-o la limita,cu 1-0.


Celta Vigo se afla in partea inferioara a clasamentului,pe locul 14 cu doar 10 puncte acumulate în 11 etape. Din cele 10 puncte,7 sunt obținute în cele cinci deplasări de până acum,prin două victorii,o remiză și două înfrângeri.Deci,Celta este o echipa capricioasa,care joaca la ,,totul sau nimic" cum se spune...iar atunci când prinde o zi bună,poate bate pe oricine.


Am văzut câteva meciuri ale gazdelor,jucate pe teren propriu.Rayo joacă un fotbal ultraofensiv acasă,cu un presing agresiv,împinși de la spate de un public pătimaș și galagios,dornic de performanta și rezultate bune.


Consider că Celta va avea un meci greu,și nu cred că va învinge la Madrid. Statistica meciurilor directe,cu Rayo echipă gazdă,este net favorabila gazdelor,care vin după cinci victorii directe pe teren propriu în meciurile directe!


Așadar,toate elementele pledează în favoarea gazdelor,iar eu joc aici o dublă,1X asta însemnând că gazdele nu vor pierde acest meci.


2.Alcorcorn-Ibiza.


Meci din ,,Secunda Divizion",spaniola,meci pe care eu î-l vad vulnerabil de goluri marcate.

Patru din ultimele cinci meciuri ale gazdelor pe teren propriu,sau încheiat cu minimum 3 goluri marcate!De asemenea,ultimele 5 meciuri ale oaspeților din deplasare,s-au încheiat cu cel puțin două goluri marcate,și asta nu e tot: absolut toate 5 s-au terminat cu goluri în ambele porți!


Eu aleg totuși minim doua goluri marcate în meci,opțiune ce are o cota decenta,ce mă mulțumește pe deplin.


3 .Steaua Bucuresti- BCM Pitesti


Meci din prima ligă de baschet de la noi. Piteștenii se afla pe primul loc cu 5 succese din tot atâtea meciuri. Bucureștenii au și ei trei victorii,dar și și o înfrângere,din doar 4 meciuri disputate.


Cota oferita pt victoria oaspeților,este una foarte mică,piteștenii fiind favoriți clari.Totusi,cred eu că bucureștenii sunt pe undeva subestimați. M-am orientat pe piata de handicap,iar cota pentru victorie,egal,sau înfrângere a gazdelor la maxim 12.5 puncte,este una foarte buna.


Personal,nu cred că oaspeții vor câștiga la București la mai mult de 12 puncte...Din statistici,reiese,că din 2010 încoace,în 17 meciuri cu Steaua echipa gazdă,piteștenii nu au câștigat niciodată la București cu o diferență mai mare de 12 puncte....lucru ce se poate întâmpla lejer și astăzi.


Rezultatele directe la București,între cele două formații este zdrobitor in favoarea Stelei: 14-3!


Am jucat acest pariu la UNIBET!

Deschide un cont ACUM și primești un PARIU GRATUIT de 300 de Lei!

Obține AICI bonusul Unibet
Rayo Vallecano vs Celta Vigo
Pronostic:
1X
Cota
1.38
Alcorcorn vs Ibiza
Pronostic:
2+ goluri în meci.
Cota
1.42
Steaua Bucuresti vs BCM ,,U" Pitesti
Pronostic:
Steaua București(+12.5 puncte)- H1
Cota
1.91
Cota finala: 3.74
Profit: -10.00
Stake: 10
Status: Pierdut

cota2.ro
cota2.ro