Biletul Zilei format din 2 meciuri la cota 1.64

BETANO

Atalanta și Manchester United se întâlnesc marți, de la ora 22:00, în runda cu numărul 4 a grupei F din UEFA Champions League.

După un start necaracteristic de sezon, Atalanta a revenit la forma consacrată, o formație plăcută ochiului, implicată în meciuri spectaculoase. Bergamascii sunt în cărți în ambele competiții. Ocupă locul 5 în Serie A, cu 19 puncte, iar în Liga Campionilor împart poziția secundă în grupă cu Villarreal, ambele cu câte 4 puncte. Gian Piero Gasperini, făuritorul acestei găști nebune, are în continuare probleme în defensivă, de unde lipsesc 3 oameni importanți, Djimsiti, Gosens și Hateboer. 

cota2.ro

Manchester United este imprevizibilă în acest punct al sezonului. Poate să treacă rapid de la umilința 0-5 cu Liverpool, la o victorie netă 3-0 contra lui Tottenham. Aceste fluctuații nu îi fac bine antrenorului Ole Gunnar Solskjaer. Deși la nivel declarativ postul său e stabil, fanii au început să își piardă încrederea. United e doar pe 5 în Premier League, la 8 lungimi în spatele liderului Chelsea. Conduce grupa din Ligă, dar nu e sigură de calificarea în optimi. Are 6 puncte, două peste Villarreal și Atalanta. Managerul norvegian are la dispoziție întreg lotul pentru deplasarea din Italia, cu excepția fundașului central Lindelof. 

Meciul tur dintre Manchester United și Atalanta a fost încântător. Italienii au condus cu 2-0 la pauză pe Old Trafford, dar au fost întorși după pauză. S-a încheiat 3-2, datorită golului marcat de Ronaldo în minutul 81. Alte informații și statistici relevante: 

• ultimele 6 meciuri jucate de United au fost GG sau 3+

• Manchester United a înscris în toate deplasările din acest sezon, indiferent de competiție

• 5 din ultimele 6 meciuri jucate de Atalanta pe teren propriu au fost GG

• în toate cele 3 meciuri jucate de Manchester United în acest sezon al Ligii s-au marcat peste 2.5 goluri

• 4 goluri în 7 apariții are Cristiano Ronaldo contra Atalantei

• 38 de ocazii de gol și-a creat Atalanta în primele 3 meciuri din grupa de Champions League. United e imediat în spatele ei, cu 37 de oportunități create. 

Pe Betano, cota pentru pariul ambele formații marchează SAU peste 2.5 goluri în meci este @1.30. 

Încasează AICI 500 de Ron BONUS + 500 de Ron FREEBET din partea BETANO!

Bayern Munchen și Benfica Lisabona se întâlnesc astăzi, de la ora 22:00, într-un meci din grupa E a Ligii Campionilor. 

Bayern Munchen pare principala favorită la câștigarea Champions League în acest sezon. Campioana Germaniei a început perfect, 3 victorii în primele 3 meciuri cu Barcelona, Benfica și Dinamo Kiev, cu un golaveraj 12-0. Bavarezii sunt primii și în Bundesliga, obținând 25 de puncte în 10 runde. Antrenorul Julian Nagelsmann nu poate sta astăzi pe bancă, fiind infectat cu Covid-19. Lotul este însă intact, condus de golgeterul Robert Lewandoswki. Polonezul s-a încălzit în week-end, cu o dublă în victoria 5-2 de pe terenul lui Union Berlin. 

Benfica este în pierdere de turație. După un start lansat, a venit o serie nefastă. Lusitanii au câștigat un singur meci oficial din ultimele 6. Au căzut astfel pe locul 3 în Primeira Liga, în spatele rivalelor Porto și Sporting, iar în grupa de Champions League sunt amenințați de Barcelona. Catalanii au un singur punct de recuperat în lupta pentru locul secund. Experimentatul antrenor Jorge Jesus are și câțiva indisponibili pentru deplasarea din Bavaria, pe Dias, Lazaro, Pinho și Seferovic. 

Meciul tur a fost o demonstrație de forță din partea lui Bayern. Nemții s-au impus 4-0, toate golurile venind după minutul 70. Au mai avut însă două reușite anulate după consultarea VAR. Alte informații și statistici interesante: 

• 3.8 goluri/meci a marcat Bayern în acest sezon, în disputele din Bundesliga și Liga Campionilor

• Bayern a dominat clar meciul direct cu Benfica din urmă cu două săptămâni: 61% posesie, 22-8 ocazii de gol, 8-3 șuturi pe poartă

• Bayern și Benfica s-au înfruntat de 5 ori în ultimii 5 ani. Au fost 4 victorii ale nemților și o remiză, cu un golaveraj total de 14-3

• 4 goluri a marcat Lewandowski în ultimele 3 meciuri jucate contra celor de la Benfica

• 61 de ocazii de gol și-a creat Bayern în acest sezon al Ligii. Doar Real are mai multe. Benfica ocupă locul 21 în această ierahie, cu 32 de oportunități

• Benfica a pierdut 5 din ultimele 6 meciuri jucate în Germania. Bayern de două ori, Eintracht, Leverkusen și Dortmund au învins-o. Doar contra lui Leipzig a obținut o remiză. 

Pe Betano, cota pentru pariul combinat 1 final și peste 1.5 goluri în meci este @1.26.

PROIECT PIRAMIDA LU` MIHALACHE

Cele două meciuri combinate pe același bilet nu dau un pariu la cotă finală grozavă, dar se încadrează în cerințele pentru prima treaptă din foarte îndrăgitul proiect PIRAMIDA



Am jucat acest pariu la BETANO!

Deschide un cont ACUM și ai până la 500 de RON Bonus INSTANT la prima ta depunere!

ÎNCASEAZĂ bonusurile AICI
Atalanta vs Manchester United
Pronostic:
Ambele Marchează SAU peste 2.5 goluri
Cota
1.30
Bayern Munchen vs Benfica
Pronostic:
1 & Peste 1.5 goluri
Cota
1.26
Cota finala: 1.64
Profit: 6.40
Stake: 10
Status: Castigat

cota2.ro
cota2.ro